Bu yazdığım mesaja bile alaycı gülme emojisi ve dislike atıldı. Yani 15 yaşında bir çocuğum hiç bu kadar üzüldüğüm olmadı. Haklısınız, bir daha düzgün yazmaya gayret edeceğim. İyi geceler herkese.
Bu yazdığım mesaja bile alaycı gülme emojisi ve dislike atıldı. Yani 15 yaşında bir çocuğum hiç bu kadar üzüldüğüm olmadı. Haklısınız, bir daha düzgün yazmaya gayret edeceğim. İyi geceler herkese.
Yazım yanlışlarını, dilini geliştirmen gereken bir yaştasın, üzülme bu kadar. Daha küçükmüşsün alışırsın. Kötülüğünü istemediğimizden söyledik. İyi geceler dilerim.
Evet ama 10 kişiye birden tek başıma mesaj yazarken bile ellerim titredi. Yani bu kadar fazla kişinin birden bana yükleneceğini bilseydim konuyu açmazdım. Keşke de açmasaydım.
Olur öyle, ben bir kişiyle bile tartışırken telefon elimde titreye titreye yazacağı cevabı beklediğimi bilirim. Alışırsınız sizde, bu aslında kötü bir şey değil, kendinizi savunmayı da öğrenmeniz için iyi bir şey.
Etkileşim istediniz, aldınız İyisiyle kötüsüyle insanlarla iletişim içinde olmak böyle bir şey ama sonuçta internet burası, takmayın o kadar. Takmanız gereken şey girdiğiniz yerdeki kurallar, her yerde böyle.
Sosyal medyadan rastgele insanlarız. Sözlerimiz ve tepkilerimiz senin için bir anlam ifade etmemeli. Buna bu kadar kafayı takarsan üzülürsen ileride çok zorlanırsın benden demesi, zamanla alışacaksın umarım. İyi gecelerin olsun.
Etkileşim istediniz, aldınız iyisiyle kötüsüyle insanlarla iletişim içinde olmak böyle bir şey ama sonuçta internet burası, takmayın o kadar. Takmanız gereken şey girdiğiniz yerdeki kurallar, her yerde böyle.