Technopat yetkililerinin sürekli uyarı atması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz daha konusursan ben de ağlayacagim Ahmet. Tekrardan cok özür dileriz. Hayatımda hiç bu kadar pişman oldugumu hatırlamıyorum. İyi geceler.

Mustafa Kaan hala gülüyor anlamadım neyse iyi geceler.

Uyarılar normal olsa dahi, davranışlar kesinlikle kabaca olmuş. Herkesin yapısı ve durumu farklıdır. Karşınızda bulunan insana saygılı ve kibar davranmak yükümlülüğünüzdür. İnsanları küstürmekle, üzmekle bir yere varamazsınız. Karşınızda bulunan insanın, o gün ne yaşadığını bilemezsiniz. Yapılan yanlışlarda ceza, uyarı verilmesi konusunda mutabıkım. Bilmiş, görmüş, geçirmiş abi tavırlarıyla kimseye yaklaşmayın. Sinirinizi başka mecralarda kusun. Yazdığınız mesajların kabalığı, okurken beni bile huzursuz etti. Lütfen biraz daha anlayışlı olalım.

Sonradan pişman olduk, çocuğu üzdük diye. Böyle şeyler yaşamazsa hayatın gerçeklerini öğrenemez gerçi. İleride daha çok üzülmesin.
İki disslike atmaya üzülecek yaşı geçtiğini düşünüyorum. Hayatın gerçekleri yazım yanlışı yapılınca gelen tepkilere üzülmek ise bilmiyorum. Toplu zorbalamadan toplu moral vermeye geçti iş biraz.

Mustafa Kaan hala gülüyor anlamadım neyse iyi geceler.
Cok kötü insan o boşver onu.

Herkesin yaşadığı hayatı bilemeyiz tabii ki. Bence de artık 15 yaşında liseye giden biri, bu kadar ufak şeylere üzülmemeli.

Ben de sert ve ters cevaplar geleceğini bilmiyordum. Bilsem zaten açmazdım. Uykum vardı saat oldu 00.30 uykum kaçtı birden anlık şokla.

Gülen ben değilim ahmedim, ben üzülüyorum son birkaç mesajdır.

Gülen ben değilim ahmedim, ben üzülüyorum son birkaç mesajdır.

Özür dilerim Yiğit65 mi hatırlamıyorum oymuş kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sert ve ters cevaplar geleceğini bilmiyordum. Bilsem zaten açmazdım. Uykum vardı saat oldu 00.30 uykum kaçtı birden anlık şokla.
Ahmetcigim yat hadi artık. Herkes adına özür diliyorum ben senden. Yazım kurallarını da öğrendin bak. Fena mi oldu? Takma bu kadar buradaki 3-5 kişiyi. İyi geceler sana.

Ben de sert ve ters cevaplar geleceğini bilmiyordum. Bilsem zaten açmazdım. Uykum vardı saat oldu 00.30 uykum kaçtı birden anlık şokla.

Özür dilerim Yiğit65 mi hatırlamıyorum oymuş kusura bakma.
Zamanında bir akrabam, bana iş konusunda ahkam kesip duruyordu. Kendisi asgari ücretle çalışan birisi. Ben şöyle patronlar gördüm, sana çay kahve yaptırırlar, senden bir şey olmaz gibi ithamlarda bulunuyordu. Yok hayat sertmiş, beni çok üzerlermiş, ekmeğimi önümden alırlarmış. Ben kimseyi dinlemeyip, karakterimi ve yapımı bozmadan devam ettim. Eğitimimi tamamladım. İşimin en kaliteli insanlarından biri oldum. Herkese de bunu tavsiye ederim. Bu tip insanlar size yardımcı olmak için değil, kendi hayat başarısızlıklarını, nefretlerini kusmak için iletişime geçerler.

Mesajlar uyarılar ve raporlar sonucu okunabilir hale getirildi. 10 kelimesi varsa 9'u yanlış yazılmış olan ve zor anlaşılan mesajlarda hala bu tarzın savunulmasına ne demek lazımdı? Hakarete varan hiçbir şey de yok hatanın yüzüne vurulması var. O gün aşırı kötü ve dayanılmaz bir şey yaşamış biri bir forumda bu tarz bir konu açmaz herhalde. Bilip görmüşlükle alakası yok, genel hayat kuralı bunlar. Beni bile diyecek ne huzurunuz var onu da pek çözemedim açıkçası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…