Technopat yetkililerinin sürekli uyarı atması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzaklaştırılayım daha iyi Böyle forumu ne yapayım?
Tamam dost çıkabilirsin o zaman. Bende bundan çok fazla ceza yedim ama sadece 1 kere mi ne söylendim bu konuda. Sonra zaten yazmaya özen göstermeye başladım. Zor değil açıkçası.

Tamam dost çıkabilirsin o zaman. Bende bundan çok fazla ceza yedim ama sadece 1 kere mi ne söylendim bu konuda. Sonra zaten yazmaya özen göstermeye başladım. Zor değil açıkçası.

Son mesajlara bakabilirsin. Durumu anlattım.

Uyarılar ve yaptırımlar konusunda, mutabık olduğumu belirttim. Sanki aksini ifade ediyormuşum gibi, lanse etmeniz uygun değil. Herkese uygulanması gerek bunların. Ben davranış şeklinizin, iyi niyetli bir davranış olmadığını belirtiyorum. Bu şekilde bir çözüme varılamaz. Yahut insanlara böyle davranılmaz. Yaptığınız şeyin içinde sinir var. Huzuru olmayan siz olabilirsiniz.

Son mesajlara bakabilirsin. Durumu anlattım.
Okudum. Milletin dediği gibi yanlış yapa yapa öğrenir ve alışırsın. Bende baya ceza yedim bu konuda fakat sonra alıştım. Bu forum sayesinde Whatsapp da bile düzgün yazıyorum artık. Yavaş yavaş alışırsın bu konuya çok dert etme bence.

Kaba ya da hakaret iceren bir mesaj göremedim açıkçası varsa bilgilendirir misiniz? Sinir kusan da yok, gece gece bulunduğumuz konuya bakılırsa verilen cevaplar normal gibi. Bak Ahmetcigim de artık yazım kurallarına dikkat ediyor. Sorun da cozuldu. Daha ne?

Açıkçası huzurum da, hayat başarım da fazlasıyla yerinde şükür. Durumun baştaki vahametini görmediğiniz için durup dururken sivri dilli konuşuluyormuş gibi lanse ediyorsunuz ister istemez. Sivri dilli olmak sinirli olmak değildir. Açık ve net konuştuk, kendisi de ılımlılaşınca biz de zaten niyetin kötü olmadığını belirttik.

Kötü niyetim olup da ne yapacağım, birine forumdan ne yapıp ne elde edebilirim

Yok Mustafa Kaan abiye söyledi bu mesajı.

O cok kaba konustu haklısın. Onun adına ben özür dilerim senden.

Yok estağfurullah hepinizden ben özür dilerim. Sizi de birbirinize düşürmek istemiyorum. Bir yazım yanlışı için açtığım konuya mesaj yazdı ki beni daha büyük birisi zannetmiş olabilir. Herkese teşekkür ederim iyi geceler herkesle.

Bilmiş, görmüş, geçirmiş olarak yazmayın deyip bu şekilde yazmanız ironik olmuş. Kimse sinirini kusmak icin bu konuya gelmedi. Ortada konu sahibinin açmış olduğu bir konu üzerine fikir beyan edip bizdeki durumu da ekran görüntüleriyle dahi anlattık. Nasıl yazmamızı istersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…