Technopat YouTube Katıl açıldı

@Ali Güngör Açıkçası bu söze pek inanmıyorum efendim kusura bakmayın. Nasıl desem biraz parayı görünce verilerinize saygı duyuyoruz asla satmayacağız diyerek satan, sitemiz ömür boyu ücretsiz kalacak diyerek ücretli sisteme gecen çok site içinde bulundum. Keza bu sözlerine uymadıkları için de ayrıldım. Benzer şey burada da olursa buradan da pek tabii ayrılırım, gerçi bunun kullanıcı veya topluluk için bir bağlayıcılığı olmadığı çok açık. Bunun yanında kullanıcı tarafından siteye girilen yazıların bile farklı sitelerde paylaşılması yasak olan ve kullanıcı yazılarını kendi yazıları olarak gören bir sitenin bunu yapmayacağına inanmak bana biraz uzak geliyor maalesef.

Youtube konusuna gelirsek...
Şurada maksimum 1000 kişinin vereceği kesintisi ile beraber 25000 lira civarında bir aylık ücretin bir Youtube kanalına 1500000 lira değerinde bir otomobil aldırması bana hiç mi hiç inandırıcı gelmiyor üzgünüm. Gerçi siz ufak bir site değilsiniz, alternatiflerinize kıyasla oldukça büyüksünüz hatta, büyük iş ortaklarınız var ve zaman zaman bu ortakların desteği ile içerik yayınladığınızı da pek tabii biliyoruz üyeler olarak. İçeriklerinizin sponsor gölgesinde kalmayacağını garanti etmeyeceksiniz bundan eminim ancak buna dair adımlar atacak mısınız? Bunu öğrenmek istiyorum açıkçası. Bundan sonraki sorum da tabii ki üyelerin hakları ve özlükleri hakkında olacak ancak bu soruya bile cevap vereceğinizi pek sanmıyorum...

Şimdiden teşekkürler.

Her ay araba aldırması demek size inandırıcı gelmedi. Çok ilginç, ben sadece araba değil tır da aldırır diye ummuştum 😂 Şaka bir yana böyle bir şey söylemedim.

Yayıncılık masraflı arkadaşlar, yol ve köprü paraları bir yana, bazı markalar ve kötü niyetli kişiler haklarındaki kullanıcı yazılarını devamlı şikayet ediyor.

Arkaplanda bu tarz kötü niyetlilere karşı süren bir hukuki savaş var hep. Siber saldırıları saymıyorum bile, her gün saldırı alıyoruz.

Türkiye'de hiç serbest yayıncı, bağımsız medya olmasa çok rahat edecek insanlar var. Bu yüzden siteyi, kanalı ve bütün elimizdeki araçları en güçlü hale getirmek zorundayız.

Burada ne yazık ki kendi kullanıcılarımızı da diğer sözde teknoloji yayıncılarının etik olmayan davranışları sebebiyle ayrıca "valla biz falanca site gibi değiliz" diye ikna etmemiz gerekiyor bazen. Burada biz kullanıcılarla savaşmıyoruz, ülkenin zorluklarıyla mücadele ediyoruz. Sevgiler, saygılar.

@Ali Güngör Bir de üyeler ile alay mı ediyorsunuz? "Falanca" sitelerden tavrınız pek farklı değil açıkçası bu tavrınıza bakılırsa.

Profesyonel kimlikten bahsediyorsunuz ancak alay etmeyi biliyorsunuz...

Siz gercekten serbest ve bağımsız mısınız yani bunu mu demeye çalıştınız sözü dönüp dolaştırıp?

Sitenizi sizin sevecen tarzınız için kullanıyordum açıkçası.

Ne bu cevabınız ne de bu tavrınız hoşuma gitmedi açıkçası ancak yine de kovalamadığınız ve ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kaba davranmamak için gülelim istemiştim, yanıtsız bıraksam yanlış anlaşılırdı, silsem hiç olmaz zira endişeleriniz de var. Ben böyle yol bulabildim, daha iyi önerilere açığım 😊

Kaba davranmamak için gülelim istemiştim, yanıtsız bıraksam yanlış anlaşılırdı, silsem hiç olmaz zira endişeleriniz de var. Ben böyle yol bulabildim, daha iyi önerilere açığım 😊
Bu yeterli oldu efendim. Teşekkür ederim yanıtınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı