M Mehmet Aktaş Megapat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2015 #1 Dün Google Chrome'yi sıfırladım sildim yeniden yükledim. Daha sonra Technopat olsun birkaç siteye girerken 5 saniye felan bekletiyor sebebi nedir ?
Dün Google Chrome'yi sıfırladım sildim yeniden yükledim. Daha sonra Technopat olsun birkaç siteye girerken 5 saniye felan bekletiyor sebebi nedir ?
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2015 #2 Site şuan bakımda denebilir. Sizinle alakalı bir sorun değil yani. İlk açarken 5 saniye beklettikten sonra bir daha bekletmiyor zaten.
Site şuan bakımda denebilir. Sizinle alakalı bir sorun değil yani. İlk açarken 5 saniye beklettikten sonra bir daha bekletmiyor zaten.
Atakan Ermiş Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 892 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 24 Ağustos 2015 #3 Sanırım site Ddos saldırı yedi. O bekletme de Ddos saldırısından korunmak amaçlı olmalı.
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2015 #4 Atakan Ermiş dedi: Sanırım site Ddos saldırı yedi. O bekletme de Ddos saldırısından korunmak amaçlı olmalı. Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece şuan sunucuda problem var. O bekletme ekranı olmadığında site daha da yavaş çalışıyor. O yüzden şuan açık.
Atakan Ermiş dedi: Sanırım site Ddos saldırı yedi. O bekletme de Ddos saldırısından korunmak amaçlı olmalı. Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece şuan sunucuda problem var. O bekletme ekranı olmadığında site daha da yavaş çalışıyor. O yüzden şuan açık.
alpayguzbey Hectopat Katılım 27 Nisan 2015 Mesajlar 341 Çözümler 1 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2015 #5 Technopat.net e girerken 3-4 saniye bu yazı çıkıyor. Benden kaynaklı virüs mü yoksa sitede sıkıntımı var?
Technopat.net e girerken 3-4 saniye bu yazı çıkıyor. Benden kaynaklı virüs mü yoksa sitede sıkıntımı var?