Technopat'a açık mektup. (ANKET)

• Konuyu başlatan Mr_YAMYAM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 3.283

Mr_YAMYAM'ı forumda istemiyorum.

• Oy verenlerin toplamı
    27
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M

Mr_YAMYAM

Ziyaretçi
Bir süredir forumumuzda bulunmaktayım. Amacım, herkes gibi bilgi alışverişidir.
Ancak bir süredir gözlemlerimde hissi davranışlar sezinlemekteyim. Bilimsel tartışma yapılan bir forumda hissi davranışların iyi bir politika olamayacağını daha önceki şikayetlerimde bildirmiştim.
Ancak gözlemlerim doğrultusunda gördüm ki, basit ama gayet hüsniyet ile açılmış bir tartışma konusu bile kiltlenebilmektedir. Her ne kadar gerekçeler gösterilmiş olsa da, gösterilen bu gerekçelerin de tartışmaya açık olduğu aşikardır.
Bilimsel tartışmalarda muhalefet olmak, doğruyu bulmak için bir gerekliliktir. Aksi takdirde tek düze bir doğruluk anlayışı ile gidilecek ve alternatif doğrular gözardı edilecektir.
Gerek arkadaşlarım, gerekse yeni üyeler, gerekse kendim olmak üzere bu tür uygulamaları kabul edebileceğimizi sanmıyorum. Bu yüzden kendimi öne sunarak, istenmediğim duygusunu paylaşmak istiyorum.
EĞER FORUMUMUZDA Mr_YAMYAM NİKLİ KULLANICI İSTENMİYORSA LÜTFEN OYLAYINIZ.
Eğer tek bir kişi bile (düşmanım da olsa) Mr_YAMYAM'ı istemiyor diyip bu yönde oy kullanırsa aranızdan ayrılacağım.
Saygılar.

Sen olmasan 20 yıllık bilgisayar kullanıcıları sorunlarını çözemezler.

Tek yamyam'ın ben olduğunu sanmıyorum. Forumlarımızda oldukça bilgili insanlarımız var. Mutlaka birileri sorunlarınızı çözecektir.
Ayrıca ben herşeyi iyi bilirim havasında asla olmam olmadım da. Sadece bildiğim konularda forumdaşlarımıza elimden geldiğince yardımcı olmayı tercih ettim. Yardım edeceğim diye göz çıkarttığım elbette olmuştur. Ancak bu husustan ders alıp ben de yanlışlarımı düzelterek birşeyler öğrenmişimdir.

Abi ben oy kullandım da soruyu yanlış okudum galiba Yamyam'ın forumdan gitmesini istemiyorum. Sormam gereken sorular var daha.

Ancak gözlemlerim doğrultusunda gördüm ki, basit ama gayet hüsniyet ile açılmış bir tartışma konusu bile kiltlenebilmektedir.

Hangi konular mümkünse link verin okuyup görelim.

Sen gidersen Xp öksüz kalacak oyum kalmandan yana. Kimse istemiyorum oyunu vermez.

Bazı arkadaşların dediği gibi, ÇÖP olan bir işletim sistemi öksüz de kalsa kimin umurunda. Sadece ben kullanmaktayım. Çünkü bir dünya para verip almıştım atmaya kıyamıyorum
Belki sizler bilmezsiniz ama ben XP yi savunduğum kadar yeni işletim sistemlerini de savunurum. Hatta, sabahın seher vaktinde, linux işletim sistemlerini bile savunduğum görülmüştür. (Böyük sansasyon)

- - - Güncellendi - - -

Ancak gözlemlerim doğrultusunda gördüm ki, basit ama gayet hüsniyet ile açılmış bir tartışma konusu bile kiltlenebilmektedir.

Hangi konular mümkünse link verin okuyup görelim.

Bir konuda girişimde bulunmadan önce sabreden bir insanımdır. Bu olay belli bir zamandan beri süregelen bir durumdur. Tek bir konu kilitlendi diyerek böyle bir tepki göstermem doğru olmaz.
Ancak kilitli konuların açılması gibi bir düşüncem de yoktur. Buradaki tek düşüncem muhalefetimden dolayı mı böyle bir tepki görmekteyim. Zaten, zaman herşeyi gösterecektir.

- - - Güncellendi - - -

Mesajın üzerine anketten oyunu kaldırdım. Yanlış anlaşılma olmasın.

Yerinde bir müdahele oldu. Teşekkür ederim.

Oylama yapan arkadaşların hissi davranmamasını da rica ediyorum. Eğer gerçekten benden birşeyler öğreniyorlarsa elbette kaybetmek istemeyeceklerdir. Ama, bu yamyam abuk fikirlerle yazıp duruyor, hiç bir faydalı bilgi sunmuyor, gibi düşünceniz var ise bunu aleni ve açık yürekle bildirmesi halinde bile o kişiden birşeyler öğreneceğim aşikardır.
Hepimiz birşeyler öğrenmek ve bildiklerimizi paylaşmak için bu forumlardayız.

Sen gidemezsin ya öyle bi seçeneğin mi var ? Yamyam olarak hayatını kabullenmelisin artık. Kal burda kazık çak izin vermiyorum Yamyam hocam gerek kalp, gerek teknnoloji konusunda iyi bilgiler veriyorsun .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…