Yamyam ağam daha dur hele nereye gidiyorsun?
Sen bizi sevmiyi misin?
Ben herkesi seviyorum adamım. Hele seni daha fazla severim.
Ama, galiba, muhtemelen, belki de, bir ihtimal, beni sevmeyenler var galiba
- - - Güncellendi - - -
Merhaba Mr_YamYam, sen beni tanımıyorsun ama forumdaki mesajlarından hakkında birçok bilgiye sahibim ve özellikle okuyorum.
Yazdıklarına bende katılıyorum ayrıca bu konuyla ilgili sayfalarca yazabilirim fakat net ve birazda sert en iyi şekilde belirtmişsin.
Bu şekil ciddi-sert yaklaşımın biraz tuhaf geldi ama belliki sana gerekli olan bir cevabı arıyorsun bu yüzden oyumu herkesin aksine kullandım.Diğer türlü sana faydalı olabileceğimi düşünmüyorum çünki 'tek bir kişi bile' sözünü yumuşatıp değiştirmeni senden rica ediyorum.
Muhakkak herkesin internete bakışı,kullanım şekli bir değildir fakat tavsiyem asla ciddiye almayın ve en iyi şekilde filitrelemeyi öğrenip işinize yarar bilgiyi-eğlenceyi almanız yönündedir, aksi halde hayal kırıklığı yaşarsınız .
Benim, ''tek bir kişi bile'' sözcüğünü kullanarak sert bir tavır takınmam, aslında forumdaki çoğu kişilerin beni sevdiğini düşünmemdir. Bilirim ki tüm YAMYAM arkadaşlarım beni severler. Yamyam olmayan, yeni ve eski üyelerin de beni sevdiğini düşünüyorum. Önemli olan, sevilen bir kişi isem ve yardım etmeyi seviyorsam, bunu forum için ve birliktelik için yaptığımın ilgili kişilerce bilinmesidir.
Eğer bahsettiğim ilgili kişiler, beni sevmiyorsa, fikirlerimi, düşüncelerimi kabullenmiyorsa elbette forumda kalmamın anlamı olmayacaktır.
Bir kişiyi kabullenmek demek sadece iyi yönleriyle olmaz. O kişinin kötü yönleri de bulunabilir. Beni gerçekten bilen ve tanıyan arkadaşlarım olsun, forumdaşlarım olsun, eleştiri yapmalarına asla kızmam. Bu eleştiride gerçeklik payı varsa elbette hatalarımı düzeltmek için de çalışırım.
Daha önceleri de ifade ettiğim gibi, eğer forumda faydam olmuyorsa, biryerlere gidip oyun da oynayabilirim. Oyun siteleri YAMYAM kaynıyor.
- - - Güncellendi - - -
Konuyu açtığımdan bu yana yaklaşık 12 gün olmuştur.
Bir arkadaşımızın açık yüreklilikle düşüncelerini belirtmiş ve istemiyorum oyu kullanmıştır. Bir arkadaşımız ise yanlış oy kullandığını beyan etmiş ve düzeltilmesini rica etmiştir.
Buna karşılık beklenilen kişi(ler) henüz oy kullanmamıştır.
Tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.
Yönetimden üyeliğimin silinmesini talep ediyorum.
UNUTMAYIN
Tek yamyam ben değilim. Ben o kadar da bilgili bir kişi değilim. Sadece araştırmacıyım.
Karşınıza mutlaka bilgili insanlar çıkacaktır. O kişiyi anlamaya çalışın ve bilgilerini öğrenmek için çaba gösterin.
Tüm arkadaşlara sevgiler.