1 12345678 Decapat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 399 Çözümler 1 8 Ekim 2020 #1 Merhaba, hoşuma giden bir mesajı beğenmek istedim. Normalde "beğen" tuşuna basar basmaz hemen kaydoluyordu beğenim. Ama şimdi nasıl veya neden beğeni vermemi onaylamamı istedi? Merak edenler için görüntü: Beğenirken VPN kullanmadım bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2020
Merhaba, hoşuma giden bir mesajı beğenmek istedim. Normalde "beğen" tuşuna basar basmaz hemen kaydoluyordu beğenim. Ama şimdi nasıl veya neden beğeni vermemi onaylamamı istedi? Merak edenler için görüntü: Beğenirken VPN kullanmadım bu arada.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 8 Ekim 2020 #2 Fazla yoğunluk olunca veya yanlışlıkla basar gibi çok hızı bir şekilde basarsanız çıkabiliyor. Sosyalde biraz vakit geçiren herkes en az 1 kere karşılaşmıştır diye düşünüyorum.
Fazla yoğunluk olunca veya yanlışlıkla basar gibi çok hızı bir şekilde basarsanız çıkabiliyor. Sosyalde biraz vakit geçiren herkes en az 1 kere karşılaşmıştır diye düşünüyorum.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 8 Ekim 2020 #3 İlgili javascript betiği yüklenmeden cevapla tuşuna bastıysanız çıkmıştır. Aynısı sağ üstteki profil butonlarında da oluyor.
İlgili javascript betiği yüklenmeden cevapla tuşuna bastıysanız çıkmıştır. Aynısı sağ üstteki profil butonlarında da oluyor.