YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 9 Haziran 2021 #1 Mesela ben, 'xxx konusuna bakıyor' kısmında, 'xxxx konusunda, 2.sayfaya bakıyor' olmasını isterim. Bu özelliği getirir misiniz? (Hangi sayfadaysak gözüküyor)
Mesela ben, 'xxx konusuna bakıyor' kısmında, 'xxxx konusunda, 2.sayfaya bakıyor' olmasını isterim. Bu özelliği getirir misiniz? (Hangi sayfadaysak gözüküyor)
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 9 Haziran 2021 #2 Ufak ama güzel bir detay olur.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 9 Haziran 2021 #3 Ben cezalı olan insanların kendi konularına yazabilmesini isterdim. Sizin istediğiniz de güzel fakat çok detay gibi gereksiz bence.
Ben cezalı olan insanların kendi konularına yazabilmesini isterdim. Sizin istediğiniz de güzel fakat çok detay gibi gereksiz bence.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 Güzel fikir, beğendim.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 9 Haziran 2021 #5 Onur Turgut Ermiş dedi: Ben cezalı olan insanların kendi konularına yazabilmesini isterdim. Genişletmek için tıkla... Bazı konular dışında yazılabilir olabilir ama yetkilileri boğabilir. Çünkü sohbet konusu açsa ve oraya yazabiliyorsa cezanın anlamı kalmaz. O yüzden denetleme gibi bir şey olması gerekebilir. Ya da sadece "teknik destek" konusuna yazabilsin.
Onur Turgut Ermiş dedi: Ben cezalı olan insanların kendi konularına yazabilmesini isterdim. Genişletmek için tıkla... Bazı konular dışında yazılabilir olabilir ama yetkilileri boğabilir. Çünkü sohbet konusu açsa ve oraya yazabiliyorsa cezanın anlamı kalmaz. O yüzden denetleme gibi bir şey olması gerekebilir. Ya da sadece "teknik destek" konusuna yazabilsin.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Haziran 2021 #6 Gerekli gereksiz arası, ne fayda sağlayacak ki?
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 9 Haziran 2021 #7 Kaç kişi bu özelliği açık kullanıyor zaten. Bence çok şart değil gibi. Kaçıncı sayfaya baktığının ne önemi var?
Kaç kişi bu özelliği açık kullanıyor zaten. Bence çok şart değil gibi. Kaçıncı sayfaya baktığının ne önemi var?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 9 Haziran 2021 #8 Linuxginar dedi: Gerekli gereksiz arası, ne fayda sağlayacak ki? Genişletmek için tıkla... Cezalı insanın hangi sayfaya baktığına.
Linuxginar dedi: Gerekli gereksiz arası, ne fayda sağlayacak ki? Genişletmek için tıkla... Cezalı insanın hangi sayfaya baktığına.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 655 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2021 #9 O değil de mutlaka konu dışında anonim olarak konu açma özelliği gelmeli.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 11 Temmuz 2021 #10 EnesEfe dedi: O değil de mutlaka konu dışında anonim olarak konu açma özelliği gelmeli. Genişletmek için tıkla... KızlarSoruyor yükleniyor...
EnesEfe dedi: O değil de mutlaka konu dışında anonim olarak konu açma özelliği gelmeli. Genişletmek için tıkla... KızlarSoruyor yükleniyor...