Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #41 GIF'li profil resmi fena olmazdı.
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #42 UBerk dedi: Kullanıcı haberleri kategorisini kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı haberleri daha çok gerçek haber gibi duruyor. ABD seçimi başlıyor, hakkı Alkan'ın konuştuğu ikizler, onun sorunu var, bunun sorunu giderildi vs. daha çok direkt indirimlere odaklanan bir kategori olsa daha iyi olur.
UBerk dedi: Kullanıcı haberleri kategorisini kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı haberleri daha çok gerçek haber gibi duruyor. ABD seçimi başlıyor, hakkı Alkan'ın konuştuğu ikizler, onun sorunu var, bunun sorunu giderildi vs. daha çok direkt indirimlere odaklanan bir kategori olsa daha iyi olur.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 3 Kasım 2020 #43 @UBerk benim tavsiyemi de bi' değerlendirseniz fena olmazdı.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 3 Kasım 2020 #44 Yamete Kudasai dedi: @UBerk benim tavsiyemi de bi' değerlendirseniz fena olmazdı. Genişletmek için tıkla... Puanlama sistemi olabilir fakat mesaj bazında olmalı bence. Yani profilde bir sayaç olarak görünmesine karşıyım.
Yamete Kudasai dedi: @UBerk benim tavsiyemi de bi' değerlendirseniz fena olmazdı. Genişletmek için tıkla... Puanlama sistemi olabilir fakat mesaj bazında olmalı bence. Yani profilde bir sayaç olarak görünmesine karşıyım.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 3 Kasım 2020 #45 Hareketli resim gelsin de şunu bi' kullanmak bana da nasip olsun.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 3 Kasım 2020 #46 UBerk dedi: Puanlama sistemi olabilir fakat mesaj bazında olmalı bence. Yani profilde bir sayaç olarak görünmesine karşıyım. Genişletmek için tıkla... Sadece o kategoride yorum yapılınca gözükse fena olmaz mıydı?
UBerk dedi: Puanlama sistemi olabilir fakat mesaj bazında olmalı bence. Yani profilde bir sayaç olarak görünmesine karşıyım. Genişletmek için tıkla... Sadece o kategoride yorum yapılınca gözükse fena olmaz mıydı?
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.499 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 3 Kasım 2020 #47 Arama yapınca en son açılan konular üste gelsin istiyorum bunu elle yapabiliyorsun ama direkt arama yapınca rastgele zamanlarda çıkıyor.
Arama yapınca en son açılan konular üste gelsin istiyorum bunu elle yapabiliyorsun ama direkt arama yapınca rastgele zamanlarda çıkıyor.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 3 Kasım 2020 #48 Yamete Kudasai dedi: Sadece o kategoride yorum yapılınca gözükse fena olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Benim şahsi fikrim, sayaç olarak görünmemeli. Güven, bir sayıya göre olmamalı bence.
Yamete Kudasai dedi: Sadece o kategoride yorum yapılınca gözükse fena olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Benim şahsi fikrim, sayaç olarak görünmemeli. Güven, bir sayıya göre olmamalı bence.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 3 Kasım 2020 #49 UBerk dedi: Güven, bir sayıya göre olmamalı bence. Genişletmek için tıkla... Diyelim öneri istiyorsunuz, konu açtınız. 10 bin mesajı olan birinin önerisini mi dikkate alırsınız, yoksa 10 mesajları birinin mi?
UBerk dedi: Güven, bir sayıya göre olmamalı bence. Genişletmek için tıkla... Diyelim öneri istiyorsunuz, konu açtınız. 10 bin mesajı olan birinin önerisini mi dikkate alırsınız, yoksa 10 mesajları birinin mi?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 3 Kasım 2020 #50 Açıkçası mesaj gibi sayaçlar benim için bir güven kriteri değil. Mesaj sayısı düşük olup çok bilgili olan üyeler tanıyorum
Açıkçası mesaj gibi sayaçlar benim için bir güven kriteri değil. Mesaj sayısı düşük olup çok bilgili olan üyeler tanıyorum