KralYolu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.561 Makaleler 19 Çözümler 5 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Öncelikle bu video tamamen eğlence ve mizah amaçlı yapılmıştır. Technopat Sosyal'in kurallarına uymak hepimizin sorumluluğudur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Öncelikle bu video tamamen eğlence ve mizah amaçlı yapılmıştır. Technopat Sosyal'in kurallarına uymak hepimizin sorumluluğudur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 10 Şubat 2021 #2 KralYolu dedi: Öncelikle bu video tamamen eğlence ve mizah amaçlı yapılmıştır. Technopat Sosyal'in kurallarına uymak hepimizin sorumluluğudur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam oyun haberleri editörlüğü yetmedi bir de böyle komik montajlar mı yapmaya başladınız? Çok iyi olmuş.
KralYolu dedi: Öncelikle bu video tamamen eğlence ve mizah amaçlı yapılmıştır. Technopat Sosyal'in kurallarına uymak hepimizin sorumluluğudur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam oyun haberleri editörlüğü yetmedi bir de böyle komik montajlar mı yapmaya başladınız? Çok iyi olmuş.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 10 Şubat 2021 #3 Güzel olmuş ama sanki glitch efekti biraz fazla ve görüntülere çok titreme eklenmiş.
KralYolu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.561 Makaleler 19 Çözümler 5 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 PustiPowerV2 dedi: Hocam oyun haberleri editörlüğü yetmedi bir de böyle komik montajlar mı yapmaya başladınız? Çok iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Kendi çapımda yapıyorum bir şeyler diyelim. Çok uzun zaman önce (6 sene) de aşırı saçma şöyle bir şey yapmıştım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PustiPowerV2 dedi: Hocam oyun haberleri editörlüğü yetmedi bir de böyle komik montajlar mı yapmaya başladınız? Çok iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Kendi çapımda yapıyorum bir şeyler diyelim. Çok uzun zaman önce (6 sene) de aşırı saçma şöyle bir şey yapmıştım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et