Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 15 Ekim 2020 #1 Technopat'a gizli sekme üzerinden girdim ve giriş yapmamıştım. Gördüm ki, normal bir üyeymişim gibi konu oluşturup mesaj atabiliyorum. İlgili bölümü seçtikten sonra konu oluşturmak için spam doğrulaması yapmam yetiyor. Mesaj bölümüne gelecek olursak, orada da durum pek farksız değil. Normal bir üyeymişim gibi mesaj gönderme paneli etkin. Merak ettiğim sorular şunlar: Bu, kasıtlı olarak mı aktifleştirildi yoksa bir sorun mu söz konusu? Kasıtlı olarak aktifleştirildiyse bu nasıl yönetilecek?
Technopat'a gizli sekme üzerinden girdim ve giriş yapmamıştım. Gördüm ki, normal bir üyeymişim gibi konu oluşturup mesaj atabiliyorum. İlgili bölümü seçtikten sonra konu oluşturmak için spam doğrulaması yapmam yetiyor. Mesaj bölümüne gelecek olursak, orada da durum pek farksız değil. Normal bir üyeymişim gibi mesaj gönderme paneli etkin. Merak ettiğim sorular şunlar: Bu, kasıtlı olarak mı aktifleştirildi yoksa bir sorun mu söz konusu? Kasıtlı olarak aktifleştirildiyse bu nasıl yönetilecek?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 15 Ekim 2020 #2 Mesajları yazabiliyorlar fakat yayınlanması için üye olmaları ve üyeliklerinin onaylanması gerekiyor. Üyelik onaylandığında da konular önce denetimden geçiyor.
Mesajları yazabiliyorlar fakat yayınlanması için üye olmaları ve üyeliklerinin onaylanması gerekiyor. Üyelik onaylandığında da konular önce denetimden geçiyor.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 15 Ekim 2020 #3 Tim dedi: Mesajları yazabiliyorlar fakat yayınlanması için üye olmaları ve üyeliklerinin onaylanması gerekiyor. Üyelik onaylandığında da konular önce denetimden geçiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim. Bir deneme yapmam sorun teşkil eder mi?
Tim dedi: Mesajları yazabiliyorlar fakat yayınlanması için üye olmaları ve üyeliklerinin onaylanması gerekiyor. Üyelik onaylandığında da konular önce denetimden geçiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim. Bir deneme yapmam sorun teşkil eder mi?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 15 Ekim 2020 #4 yika38 dedi: Anladım, teşekkür ederim. Bir deneme yapmam sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Çoklu üyelik açmış olacaksınız. O yüzden hayır. Mesaj gönderme aşamasını geçmeyi denerseniz sorun olmaz yine de. Sadece üyelik oluşturmayınız.
yika38 dedi: Anladım, teşekkür ederim. Bir deneme yapmam sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Çoklu üyelik açmış olacaksınız. O yüzden hayır. Mesaj gönderme aşamasını geçmeyi denerseniz sorun olmaz yine de. Sadece üyelik oluşturmayınız.