Technopat'a ne oldu?

CTRL+F5 ile normal F5 arasındaki fark ne hocam?

F5 yenileme, sunucuya gönderilen bir HTTP isteğini ıf-modified-since başlığı ile tetikler. CTRL + F5 böyle bir başlık olmazdı. Benim düşünceme göre F5 önbelleğe alınmış içeriği mümkün olduğunca kullanmaya çalışacak CTRL + F5 tüm önbelleğe alınmış içeriği terk etmek ve sunucudaki tüm içeriği tekrar almak içindir.

"Ki" ekinin yanlış yazımı sonucu 30 saniye içinde ceza yollayan, "gereksiz mesajları (!) yıldırım hızı ile tespit eden muhterem forumdaki yetkililerden, 2 gün süreçte en azından bir açıklama beklerdik. 48 saat boyunca "Yazılım kaynaklı bir sorun oluştuğundan dolayı bir süreliğine sitemizi hizmete kapattık, değerli kullanıcılarımızdan özür dileriz" gibi kısa bir açılama, belki bir Instagram hikayesi atmak koskoca yılların Technopat'ı için zor olmamalıydı. Technopat Sosyal bu iki günlük kesinti için kullanıcı kaybetmez ama, bu inceliği hatta belki de sorumluluğu pek çok hocamız; en azından kendim için ben beklerdim. Umarım "ban" atmak konusunda pek hevesli yetkililerden - olmaz değil, yeni sunucuya geçişte muhtemelen bu gibi aksaklıklar olacaktır- bir başka durumda bir açıklama görürüz.

Son düzenleme:
Yalannn! Bunlar hep Amerika'nın oyunları. Denilene göre Recep Baltaş tam Abdullah'a perma ban atacakken FBI kaynaklı sonuç nedeni ile eski sunucu yanmış.

Ben siteye hala normal yolla giremiyorum, daha önceden bağlantısını kaydettiğim bir konuyu açıp giriş yapıyorum. Garip.

Son düzenleyen: Moderatör:

Haklısınız. Açıkçası benim en çok eleştirdiğim konu Recep hocamın hiçbir açıklaması olmaması, Technopat'ın genel hesabının hiçbir açıklama yapmadan haber yapmaya devam etmeleri, ve sadece haberleri -uzun aralarla- Ali hocamdan almamız Technopat'a yakışmadı. En azından özür amaçlı 1-2 puan bile verilebilirdi. Bu konu ile ilgili ekşi sözlükte açtığım konularda var. Bu sunucu değişimi ekşi sözlükte '20 Ağustos Technopat rezaleti' olarak yayınlandı. Bir daha haberleri sık yapmanız daha iyi olacaktır.

Google aramalarında çıkmıyor Technopat :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…