EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2018 #1 Arkadaşlar bu yeni sürüm mü? Yoksa hala tamamlanmadı mı? Bir sorun var sanırım. Başka kişinin açtığı konuya girince cevap yazamıyorum.
Arkadaşlar bu yeni sürüm mü? Yoksa hala tamamlanmadı mı? Bir sorun var sanırım. Başka kişinin açtığı konuya girince cevap yazamıyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 19 Mart 2018 #2 Xenforo 2.0'a geçiş yaptık. Daha henüz tamamlanmadı. Çalışmalarımız sürüyor. EvieFrye dedi: Başka kişinin açtığı konuya girince cevap yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... Uyarınız olduğu için yazamıyor olabilirsiniz.
Xenforo 2.0'a geçiş yaptık. Daha henüz tamamlanmadı. Çalışmalarımız sürüyor. EvieFrye dedi: Başka kişinin açtığı konuya girince cevap yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... Uyarınız olduğu için yazamıyor olabilirsiniz.