A acildurum343 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 0 2 Mayıs 2020 #1 Merhabalar, yetkililer mecbur olarak bu hesabı açmak zorunda kaldım. Soruna çare bulamadım. Technopat hesabıma giriş yapınca böyle bir ekranla karşılaşıyorum. O yüzden yeni hesap açmak zorunda kaldım. Bu sorunu nasıl çözeceğim?
Merhabalar, yetkililer mecbur olarak bu hesabı açmak zorunda kaldım. Soruna çare bulamadım. Technopat hesabıma giriş yapınca böyle bir ekranla karşılaşıyorum. O yüzden yeni hesap açmak zorunda kaldım. Bu sorunu nasıl çözeceğim?
Çözüm OneStep 2 Mayıs 2020 acildurum343 dedi: Bu ekranla karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Siteye ait veri ve çerezleri temizleyin düzelecektir. Eklenti var ise kapatmayı deneyiniz.
acildurum343 dedi: Bu ekranla karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Siteye ait veri ve çerezleri temizleyin düzelecektir. Eklenti var ise kapatmayı deneyiniz.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 2 Mayıs 2020 #2 Bu sorun karanlık tema kaynaklı. Tema değişirseniz düzelecktir. Artı 0 Eksi
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 2 Mayıs 2020 #3 Bu bağlantıdan temayı değiştirebilirsiniz: Stil Seçimi www.technopat.net Artı 0 Eksi
Nakahella Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 694 Makaleler 2 Çözümler 4 2 Mayıs 2020 #4 Sitede son günlerde çok hata oluyor bazen ben de bu ekranla karşılaşıyorum. Çoğu zaman da geç yükleniyor site. Artı 0 Eksi
Sitede son günlerde çok hata oluyor bazen ben de bu ekranla karşılaşıyorum. Çoğu zaman da geç yükleniyor site.
KS KS A acildurum343 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 0 2 Mayıs 2020 #5 Berhan. dedi: Bu sorun karanlık tema kaynaklı. Tema değişirseniz düzelecktir. Genişletmek için tıkla... Nasıl temayı değiştiriyorduk? Artı 0 Eksi
Berhan. dedi: Bu sorun karanlık tema kaynaklı. Tema değişirseniz düzelecktir. Genişletmek için tıkla... Nasıl temayı değiştiriyorduk?
Eray K. Kilopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 337 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #6 Sitede geç yüklenme sorunu var. Onun harici bi soruna rastlamadım. Artı 0 Eksi
B bytesbix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.075 Çözümler 38 2 Mayıs 2020 #7 acildurum343 dedi: Nasıl temayı değiştiriyorduk? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın verdiği linki tıklayın. Standart temayı kullanabilirsiniz. yika38 dedi: Bu bağlantıdan temayı değiştirebilirsiniz: Stil Seçimi www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
acildurum343 dedi: Nasıl temayı değiştiriyorduk? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın verdiği linki tıklayın. Standart temayı kullanabilirsiniz. yika38 dedi: Bu bağlantıdan temayı değiştirebilirsiniz: Stil Seçimi www.technopat.net Genişletmek için tıkla...
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 2 Mayıs 2020 #8 Stil Seçimi www.technopat.net Böyle de olmaz ise varsayılan stil linkini kopyalayıp yeni sekmede açın. Artı 0 Eksi
Stil Seçimi www.technopat.net Böyle de olmaz ise varsayılan stil linkini kopyalayıp yeni sekmede açın.
KS KS A acildurum343 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 0 2 Mayıs 2020 #9 Berhan. dedi: Bu sorun karanlık tema kaynaklı. Tema değişirseniz düzelecktir. Genişletmek için tıkla... Yazılar o kadar karışık ki yazılara basamıyorum bile. Artı 0 Eksi
Berhan. dedi: Bu sorun karanlık tema kaynaklı. Tema değişirseniz düzelecktir. Genişletmek için tıkla... Yazılar o kadar karışık ki yazılara basamıyorum bile.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 2 Mayıs 2020 #10 Atılan bağlantıdan değiştiremiyor musun? Artı 0 Eksi