Diğer forumlarda insanların Technopat'a inanılmaz bir nefreti var. Hatta birkaç kişinin Technopat'a üye olan insanları "eş cinsel" olarak tanımladığını görmüştüm.
Emin olun sadece Technopat değil diğer forum sitelerine de saldırı yapıyorlardır. Yani şöyle de olur tahminimce eski Technopat moderatörleri eski yönetimde görev yapan kişiler, mesela yönetim kadrosundan nefret etmiştir belki eskilerden birileri de saldırı yapıyor olabilir intikam bazında, bilemeyiz, sadece tahmin ettim. Fakat belki yurt dışından da yapılabilir. Çünkü forum da milyonlarca üye, konu ve özellikle ziyaretçiler var. Aslında önüne geçilebilir ama çok masraf yapılması lazım. Technopat bu konuda bütçeyi karşılar mı emin değilim.
Diğer forumlarda insanların Technopat'a inanılmaz bir nefreti var. Hatta birkaç kişinin Technopat'a üye olan insanları "eş cinsel" olarak tanımladığını görmüştüm.
Resmiyete gerek yok kısacası "gay" diyorlar. Mavi forumda yönetimin kendisi bir nefret veya kin beslememesine rağmen kullanıcıları aşırı kin besliyor. Kırmızı ve eski tasarımlı forum da öyle. 3 forumu da tahmin ettiğinizi düşünüyorum