EZH Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #1 Uzun aradan sonra gireyim dedim bayağı değişmiş . Detaylı olarak anlatabilecek var mı madde madde?
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #2 Sol üstteki ikon değişti. Vote sistemi geldi. Yazı yazma yeri değişti. Öne çıkarma özelliği geçici olarak kullanılamıyor. Aklıma geldikçe yazarım. Artı 5 Eksi
Sol üstteki ikon değişti. Vote sistemi geldi. Yazı yazma yeri değişti. Öne çıkarma özelliği geçici olarak kullanılamıyor. Aklıma geldikçe yazarım.
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 5 Ekim 2020 #3 Upvote, downvote gelmiş. Ne işe yaradığını, neden beğenme sisteminin kullanılmadığını ben de anlamadım. Artı 3 Eksi
Upvote, downvote gelmiş. Ne işe yaradığını, neden beğenme sisteminin kullanılmadığını ben de anlamadım.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 5 Ekim 2020 #4 Jorji Costava dedi: Upvote, downvote gelmiş. Ne işe yaradığını, neden beğenme sisteminin kullanılmadığını ben de anlamadım. Genişletmek için tıkla... En yararlı mesajı yukarı taşımak için kullanılıyor. Artı 3 Eksi
Jorji Costava dedi: Upvote, downvote gelmiş. Ne işe yaradığını, neden beğenme sisteminin kullanılmadığını ben de anlamadım. Genişletmek için tıkla... En yararlı mesajı yukarı taşımak için kullanılıyor.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #5 Efe10 dedi: Sol üstteki ikon değişti. Vote sistemi geldi. Yazı yazma yeri değişti. Öne çıkarma özelliği geçici olarak kullanılamıyor. Aklıma geldikçe yazarım. Genişletmek için tıkla... Profillerde mesaj bölümleri de kalktı sanırım. Sadece ben mi göremiyorum mesaj bölümlerini? Artı -1 Eksi
Efe10 dedi: Sol üstteki ikon değişti. Vote sistemi geldi. Yazı yazma yeri değişti. Öne çıkarma özelliği geçici olarak kullanılamıyor. Aklıma geldikçe yazarım. Genişletmek için tıkla... Profillerde mesaj bölümleri de kalktı sanırım. Sadece ben mi göremiyorum mesaj bölümlerini?
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 5 Ekim 2020 #6 GIF geldi mesela. Artı 0 Eksi
KS KS EZH Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #7 Nakerosu dedi: GIF geldi mesela. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Profil fotoğrafınamı konulabiliyor. Artı 0 Eksi
Nakerosu dedi: GIF geldi mesela. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Profil fotoğrafınamı konulabiliyor.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 5 Ekim 2020 #8 EZH dedi: Nasıl? Profil fotoğrafınamı konulabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bu konuya bakabilirsin. Siteye GIF ekleme geldi Siteye GIF ekleme geldi galiba, Recep Baltaş dahil herkes kullanmaya başladığına göre :D www.technopat.net Artı 0 Eksi
EZH dedi: Nasıl? Profil fotoğrafınamı konulabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bu konuya bakabilirsin. Siteye GIF ekleme geldi Siteye GIF ekleme geldi galiba, Recep Baltaş dahil herkes kullanmaya başladığına göre :D www.technopat.net
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #9 Nakerosu dedi: GIF geldi mesela. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://giphy.com/YJ5OlVLZ2QNl6 Artı 0 Eksi
Nakerosu dedi: GIF geldi mesela. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://giphy.com/YJ5OlVLZ2QNl6
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 5 Ekim 2020 #10 Onur Altuğ Sever dedi: En yararlı mesajı yukarı taşımak için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Mesajlar varsayılan olarak puanına göre sıralansa bari. Bu haliyle pek bir işe yaradığı yok. Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever dedi: En yararlı mesajı yukarı taşımak için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Mesajlar varsayılan olarak puanına göre sıralansa bari. Bu haliyle pek bir işe yaradığı yok.