Herkese Merhabalar;
Sorumu direk Technopat'a soruyorum sizleri daha öncede takip etmişliğim olmuştu. Çok iyi fikirler, bilgiler, tanıtımlar, vb. ... hepsi sizde mevcut. Peki ya siz Tecnopat olarak ürün satışı yapıyor musunuz ? Bu soru aklımda uzun zamandır vardı nasıl niye derseniz YouTube kanalını takip ettiğimizde Videoların bazılarında Tecnopat ofisi olarak geçiyor İstiklal Caddesi İstanbul olarak. Örneğin bu ofisten bir Bilgisayar alabilir miyim ?
Üyeniz'den Ufak Bir Not ; Recep Baltaş veya Ali Güngör veya forum üzerindeki herhangibi bir yetkili lütfen Konu Yanlış Olduysa veya canınızı sıktıysam kusurama bakmayın sizleri YouTube kanalı aracıyla takip ediyorum forum üzerinden ilk mesajım ilk deneyimim bu forumda Bu gece 02:00 saatlerinden itibaren konularınızı forumunuzu takip etmeye başladım Yazım Kurallarına Özellikle Dikkat ettiğinizin farkındayım. Bende mümkün olduğunca en azından anlayabildiğim kadar düzgün yazmaya çalıştım. Son bir şey eğer konu yanlış yerde ve sorulmaması gereken yanlış bir şey ise gerçekten kusura bakmayın forum üzerinde hiç göremedim böyle bir soru şuan için
2. el bölümünde satılıyor. Bunun dışında Recep abi bilgisayar satmıyor Onlar inceleme amamçlı zaten, birisi alır ve almışken incelenir. Bizler de aldığımız parçaları inceleriz Recep abi'nin ki kadar şekil olmasa da
Bende bir şey soracağım. Eğer SBS'den baya iyi bir puan alırsam sistem toplayacağım babamla birlikte. Sistem parçalarının hepsini birleştirmeyi bilmiyorum. Technopat ofisinde birleştirebilirmiyiz.
Bende bir şey soracağım. Eğer SBS'den baya iyi bir puan alırsam sistem toplayacağım babamla birlikte. Sistem parçalarının hepsini birleştirmeyi bilmiyorum. Technopat ofisinde birleştirebilirmiyiz.
İnşallah. Ben şimdiden parçaları nasıl ofise götüreceğim diye düşünüyorum. Ben Şirinevler'de oturduğum için biraz uzak ofis ama Fatih'e taşınmayı planlıyoruz yazın taşındıktan sonra büyük ihtimal toplarız ofiste.