Mtag1905 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 42 13 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar daha önceden konu açılmış ve bu soru sorulup, cevaplanmışsa kusura bakmayın. Technopat ekibine nasıl sistem toplatabilirim? Tutarı şahsım tarafından ödendikten sonra kendileri tarafından şahsıma PC toplamaları mümkün müdür?
Arkadaşlar daha önceden konu açılmış ve bu soru sorulup, cevaplanmışsa kusura bakmayın. Technopat ekibine nasıl sistem toplatabilirim? Tutarı şahsım tarafından ödendikten sonra kendileri tarafından şahsıma PC toplamaları mümkün müdür?
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 13 Ağustos 2020 #2 Hayır, öyle bir hizmetleri yok.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 13 Ağustos 2020 #3 Hayır, böyle bir şey mümkün değil. Tabii konu açıp, bütçenizi belirtirseniz insanlar o bütçeye size sistem önerileri yapacaklardır.
Hayır, böyle bir şey mümkün değil. Tabii konu açıp, bütçenizi belirtirseniz insanlar o bütçeye size sistem önerileri yapacaklardır.
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 13 Ağustos 2020 #4 Bu tip küçük işlerle uğraşacaklarını sanmıyorum.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 13 Ağustos 2020 #5 Kişiye özel sistem toplama yapmıyorlar. Tabii cumhurbaşkanı değilseniz
Mtag1905 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 42 13 Ağustos 2020 #6 nih dedi: Hayır, böyle bir şey mümkün değil. Tabii konu açıp, bütçenizi belirtirseniz insanlar o bütçeye size sistem önerileri yapacaklardır. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. 6-7 bin Lira civarında bir PC toplamak istiyorum. Bunun için ayrı bir konu mu açmak gerekiyor?
nih dedi: Hayır, böyle bir şey mümkün değil. Tabii konu açıp, bütçenizi belirtirseniz insanlar o bütçeye size sistem önerileri yapacaklardır. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. 6-7 bin Lira civarında bir PC toplamak istiyorum. Bunun için ayrı bir konu mu açmak gerekiyor?
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 13 Ağustos 2020 #7 Mtag1905 dedi: Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. 6-7 bin Lira civarında bir PC toplamak istiyorum. Bunun için ayrı bir konu mu açmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet.
Mtag1905 dedi: Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. 6-7 bin Lira civarında bir PC toplamak istiyorum. Bunun için ayrı bir konu mu açmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet.