SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar technopat'a veda ediyorum. Artık ilk günkü hevesim kalmadı. Technopat üyelerine ve moderatörlerine iyi akşamlar dilerim. Gerçi bu konuda biraz gereksiz oldu ama neyse ben açayım dedim . İyi Technopatlar dilerim.
Arkadaşlar technopat'a veda ediyorum. Artık ilk günkü hevesim kalmadı. Technopat üyelerine ve moderatörlerine iyi akşamlar dilerim. Gerçi bu konuda biraz gereksiz oldu ama neyse ben açayım dedim . İyi Technopatlar dilerim.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 21 Ağustos 2014 #2 Katkılarınız için teşekkürler. İyi günler.
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2014 #3 Güle güle dostum normal hayatına başarılar her şey istediğin gibi olur inşallah.