Technopat'a Wi-Fi'dan bağlanamama

Herkese merhaba, konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim, umarım doğru yerdir.

Sorunuma gelecek olursak; Technopat Sosyal'e Wi-Fi üzerinden 50Mbps internet ile bazen dakikalar sonra bağlanabiliyorum, bazen de bağlanamıyorum. Wi-Fi ile bağlandığın için olabilir diyebilirsiniz ama Wi-Fi üzerinden test yapınca da 40Mbps alıyorum, yani Wi-Fi'den dolayı değil. Bu sorunu nasıl çözebilirim, benim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı?

Not: 4.5G mobil veride hiçbir sorun olmuyor, çok hızlı bir şekilde giriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim, umarım doğru yerdir.

Sorunuma gelecek olursak; Technopat Sosyal'e Wi-Fi üzerinden 50Mbps internet ile bazen dakikalar sonra bağlanabiliyorum, bazen de bağlanamıyorum. Wi-Fi ile bağlandığın için olabilir diyebilirsiniz ama Wi-Fi üzerinden test yapınca da 40Mbps alıyorum, yani Wi-Fi'den dolayı değil. Bu sorunu nasıl çözebilirim, benim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı?

Not: 4.5G mobil veride hiçbir sorun olmuyor, çok hızlı bir şekilde giriyor.
Bağlanmanız mı uzun sürüyor? VPN ile dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı