DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.941 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar bakın bana ne gelmiş . Bu emoji sizde var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2025
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 9 Ağustos 2025 #2 Hocam bende de var yeni emoji herkese hayırlı uğurlu olsun.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.031 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Ağustos 2025 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam ne zaman komik birşey yapacak?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam ne zaman komik birşey yapacak?
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ağustos 2025 #4 Bende yok ve hiç güzel değil.
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 9 Ağustos 2025 #5 XYZZYX dedi: Bende yok ve hiç güzel değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok hocam bir daha kontrol edin.
XYZZYX dedi: Bende yok ve hiç güzel değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok hocam bir daha kontrol edin.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.460 Çözümler 41 Yer Edinburgh 9 Ağustos 2025 #6 Çok komikti bir daha olmasın.
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ağustos 2025 #7 Kuru kuru dedi: Nasıl yok hocam bir daha kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kör olduğum için tekrar kontrol ettim, varmış pardon körlükten olsa gerek. Son zamanlarda çok olmaya başladı.
Kuru kuru dedi: Nasıl yok hocam bir daha kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kör olduğum için tekrar kontrol ettim, varmış pardon körlükten olsa gerek. Son zamanlarda çok olmaya başladı.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2025 #8 Bunu hangi moderatör onayladı asıl sorun o bence.
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 9 Ağustos 2025 #9 XYZZYX dedi: Kör olduğum için tekrar kontrol ettim, varmış pardon körlükten olsa gerek. Son zamanlarda çok olmaya başladı. Eki Görüntüle 2552611 Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam olur öyle şeyler siz dert etmeyin.
XYZZYX dedi: Kör olduğum için tekrar kontrol ettim, varmış pardon körlükten olsa gerek. Son zamanlarda çok olmaya başladı. Eki Görüntüle 2552611 Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam olur öyle şeyler siz dert etmeyin.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.941 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #10 The Ruh hastasi dedi: Bunu hangi moderatör onayladı asıl sorun o bence. Genişletmek için tıkla... Mizah ve eğlence kategorisinde açılmış. Neden onaylanmayısınki? Xitana dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam ne zaman komik birşey yapacak? Genişletmek için tıkla... Ayıp oluyor hocam.
The Ruh hastasi dedi: Bunu hangi moderatör onayladı asıl sorun o bence. Genişletmek için tıkla... Mizah ve eğlence kategorisinde açılmış. Neden onaylanmayısınki? Xitana dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam ne zaman komik birşey yapacak? Genişletmek için tıkla... Ayıp oluyor hocam.