Bu kafadan çık kral kötüsüne bakıp iyi iyi o kadar kötü değiliz demek yanlış bir düşünce, iyisine bakıp neden bu kadar iyi değiliz de her zaman.
Bana kalırsa fena değil tema hiç eski gibi gelmedi bana ama temadan tasarımdan önce moderatör ekibinin kendine çekidüzen vermesi veya ekibi yenilemek gerekiyor. Rezalet konulara onay veriyorlar ve saçma cezalar da cabası.
Adam bana en yakın Apple servisi nerede diye konu açmış, adresini de söylememiş. Modumuz da onaylamış bunu adresini söylese dahi saçmalık, Google mı burası birader?
Technopat'ın eskidiğini fark ettim. Sanki 2014 gibi bir teması var. Yeni modern temalar yok, rütbe kısımları renkli değil ve profil fotoğrafına GIF koyulmuyor eğer birisi rahatsız olursa GIF'i durdurma seçeneği eklenebilir. Gözümde çok eski görünüyor nedense. Yoksa ben mi yanlışım? Ayrıca, yapay zeka robotu neden yok?
Ryzer Pro kullanılabılır aslında ayrıca chat de eklenebilir de sanırım yapmazlar şirket tarafından yönetildiği için şahıs sitesi olsa dediklerimiz dikkate alınır.
Ryzer Pro kullanılabılır aslında ayrıca chat de eklenebilir de sanırım yapmazlar şirket tarafından yönetildiği için şahıs sitesi olsa dediklerimiz dikkate alınır.