Evet efendim daha az önce yaşadığımız olaydan sonra bu yazıyı yazmak istedim. Amacım herksesin eksik bilgilere sahip olabileceği ve yanlış yapanların da hatalarını kabul etmesi. Ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar. Herkes hata yapar önemli olan doğrusunu öğrenmesi. Technopat bir forum burada bilgiler paylaşarak çoğalır. Lütfen daha dikkatli olalım. @Hangottom @Kemânkeş- @PanzerTR @706143. @360388
Etiketlediğiniz kişileri umarım güzel bilgi verdiği için etiketlemişsinizdir etiketteki her üyeyi gördüm hiçbirinin bir hatası olduğunu yanlış bilgi yaydığını görmedim ne için etiketlediniz?
Etiketlediğiniz kişileri umarım güzel bilgi verdiği için etiketlemişsinizdir etiketteki her üyeyi gördüm hiçbirinin bir hatası olduğunu yanlış bilgi yaydığını görmedim ne için etiketlediniz?
Buna Romanya Mali aracı profil fotosuna koyan arkadaşıda dahil etmek gerekir.
Bir arkadaş daha var onu eklersem yine kapışırız.
Başlıktaki gibi tabir edilen tarzda kişiler genellikle aldıkları ucuz şeyleri “fepe” diye savunurlar.
Ben bildiğim kadarına yardımcı olmaya çalışıyorum. Bilmedikleri konuya da cevap yazmak için çırpınmasalar yeter. Ben bazen net bir bilgim olmasa da bildiklerimden yola çıkarak en azından fikir vermeye çalışıyorum opsiyon olması için.