Technopat’da gördüğünüz komik şeyler

Attığı başlıktan dolayı uyarı cezası alan birisi vardı. Uyarısına sitem etmek için açtığı başlıktan yine uyarı cezası yemişti geçtiğimiz yaz ayında. Ona gülmüştüm

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    5 KB · Görüntüleme: 98
  • 2.PNG
    4,7 KB · Görüntüleme: 88
  • 3.PNG
    5,8 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım, başka forumlarda bu siteyi ben dahil çekiştiriyoruz, yok en ufak bir duruma ceza, yok başka bir şey saçma bir yer kurallar çok sert vs.
Bu uzayıp giden bir liste, bu forumda yapmadığım tek şey öz eleştiri olmuştu.
Bunu yaptım şu an banlasalar gam yemem, ama hak ediyorsam.
Gördüğüm kadarı ile değişim değil ama en azından bir gelişim var, şimdi ben bu yaştayım yaşınız kadar konuşun diyemem, çünkü günlük hayatımızda yine saçma sapan elastik Türkçe ile lafları konuşup yazıyoruz.
Kafa nasa ancak bu kadar, düzgün yazdım.
İyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eski Technopat hesabımda saçma bir aşk mevzusuna söylediğim laf yüzünden, 15 yaşında bir kardeşimiz bana 40-50 yaşındaymışım gibi, daha sevgilim bile olmadığı halde evli olup olmayan eşimi başlık parası ile aldığımı söylemişti. Profilim de yaşımın 20 yazmasına rağmen, insanların böyle saçma yargılar da bulunması beni çok güldürüyor. Bu arkadaş da sağolsun zamanında beni ve arkadaşlarımı 2 gün hatırlatıp hatırlatıp güldürdüğü için teşekkür ederim.
@MayCrasH siz de altta görünmüşsünüz. İyi bir referans olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…