Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Kasım 2020 #11 Ed1tH dedi: Peki saldırıları önleyemiyorlar mı? Genişletmek için tıkla... En kısa sürede engelliyorlar zaten. Ama belli bir süre geçmiş oluyor.
Ed1tH dedi: Peki saldırıları önleyemiyorlar mı? Genişletmek için tıkla... En kısa sürede engelliyorlar zaten. Ama belli bir süre geçmiş oluyor.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 3 Kasım 2020 #12 Hepsini da forum yapıyor bizlere Gamepower PSU'larla saldırıyorlar.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 3 Kasım 2020 #13 Karındeşen dedi: En iyi forumdayız ondan. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Mithat Berhan dedi: En kısa sürede engelliyorlar zaten. Ama belli bir süre geçmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok merak ettim acaba bize bunu yapan hayırsızlar kim .
Karındeşen dedi: En iyi forumdayız ondan. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Mithat Berhan dedi: En kısa sürede engelliyorlar zaten. Ama belli bir süre geçmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok merak ettim acaba bize bunu yapan hayırsızlar kim .
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 3 Kasım 2020 #14 Technopat Sosyal için sıradan bir gün
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #15 Necron Lord dedi: Lan herkes kılıç kalkan alsın hepsinin kafasını keseceğiz koltuklanmış kargı vuruşu yapacağız acımak yok. Genişletmek için tıkla... Sarranid birliklerini öne sürüyorum. Süvariler, ileri!
Necron Lord dedi: Lan herkes kılıç kalkan alsın hepsinin kafasını keseceğiz koltuklanmış kargı vuruşu yapacağız acımak yok. Genişletmek için tıkla... Sarranid birliklerini öne sürüyorum. Süvariler, ileri!
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 18 Kasım 2020 #16 Hort. Yine saldırı var sanırım saatlerdir bir acayip. Bazı mesajlar 3-4 kere yazılmış, arada sayfayı yenilerken "An unexpected database error occurred. Please try again later." yazıyor.
Hort. Yine saldırı var sanırım saatlerdir bir acayip. Bazı mesajlar 3-4 kere yazılmış, arada sayfayı yenilerken "An unexpected database error occurred. Please try again later." yazıyor.