Technopt Bağımlısı Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 30 Ağustos 2022 #1 Merhaba geçen hafta kalıcı olarak Technopat'tan ban yedim sebebini öğrenebilir miyim? Gizli sekmedende girdim suspect diye bir şey yazıyordu. Bu saçma banı bana açıklayabilir misiniz? @Recep Baltaş
Merhaba geçen hafta kalıcı olarak Technopat'tan ban yedim sebebini öğrenebilir miyim? Gizli sekmedende girdim suspect diye bir şey yazıyordu. Bu saçma banı bana açıklayabilir misiniz? @Recep Baltaş
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.872 Makaleler 13 Çözümler 705 31 Ağustos 2022 #2 Yeni sunucuya geçtik, o sürede site kapalıydı. Yani banlanmamıştınız.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 31 Ağustos 2022 #3 Geçen haftalarda, site sürekli hata veriyordu. Giriş yapamıyordum @Emre C .
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 31 Ağustos 2022 #4 Bence olayı çözememekten tekrar banlanmanız gerek.
Technopt Bağımlısı Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 31 Ağustos 2022 #5 Emre C dedi: Yeni sunucuya geçtik, o sürede site kapalıydı. Yani banlanmamıştınız. Genişletmek için tıkla... Anladım. xBlack dedi: Bence olayı çözememekten tekrar banlanmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Canım benim olayı araştırdım hiçbir yerde bulamadım. Sormak istedim çünkü bu kullanıcı yasaklandı yazıyordu.
Emre C dedi: Yeni sunucuya geçtik, o sürede site kapalıydı. Yani banlanmamıştınız. Genişletmek için tıkla... Anladım. xBlack dedi: Bence olayı çözememekten tekrar banlanmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Canım benim olayı araştırdım hiçbir yerde bulamadım. Sormak istedim çünkü bu kullanıcı yasaklandı yazıyordu.