BriefsHyper Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 521 Çözümler 1 7 Ağustos 2021 #11 Yiğitt35 dedi: Hobi olarak yazılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yazılabilir bir de onlar güler.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2021 #12 Bir ihtimal hobi olarak, onun dışında moderatörlük veya yöneticilik gibi kayda değer bir iş yapılmadıysa pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
Bir ihtimal hobi olarak, onun dışında moderatörlük veya yöneticilik gibi kayda değer bir iş yapılmadıysa pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Ağustos 2021 #13 körbiginar dedi: Bir ihtimal hobi olarak, onun dışında moderatörlük veya yöneticilik gibi kayda değer bir iş yapılmadıysa pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Virgül kullanmayanları banlamak kayda değer bir iş mi hocam? Türkçe öğretmenliğine mi başvuracak?
körbiginar dedi: Bir ihtimal hobi olarak, onun dışında moderatörlük veya yöneticilik gibi kayda değer bir iş yapılmadıysa pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Virgül kullanmayanları banlamak kayda değer bir iş mi hocam? Türkçe öğretmenliğine mi başvuracak?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.460 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 7 Ağustos 2021 #14 Nokta atışı bildiniz bölümümü 183206 dedi: Türkçe öğretmenliğine mi başvuracak? Genişletmek için tıkla...
Nokta atışı bildiniz bölümümü 183206 dedi: Türkçe öğretmenliğine mi başvuracak? Genişletmek için tıkla...
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2021 #15 183206 dedi: Virgül kullanmayanları banlamak kayda değer bir iş mi hocam? Türkçe öğretmenliğine mi başvuracak? Genişletmek için tıkla... Hocam sonuç olarak bu işten bir gelir elde ediyor ufak da olsa.
183206 dedi: Virgül kullanmayanları banlamak kayda değer bir iş mi hocam? Türkçe öğretmenliğine mi başvuracak? Genişletmek için tıkla... Hocam sonuç olarak bu işten bir gelir elde ediyor ufak da olsa.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 7 Ağustos 2021 #16 körbiginar dedi: Bir ihtimal hobi olarak, onun dışında moderatörlük veya yöneticilik gibi kayda değer bir iş yapılmadıysa pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Moderatörlük de yaptım aylık sistem toplamalarda da bir iki ay ben toplamıştım. Önceden adım yazardı orada. Silinmiş ühühü. Facebook'a yazmıştım tabi.
körbiginar dedi: Bir ihtimal hobi olarak, onun dışında moderatörlük veya yöneticilik gibi kayda değer bir iş yapılmadıysa pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Moderatörlük de yaptım aylık sistem toplamalarda da bir iki ay ben toplamıştım. Önceden adım yazardı orada. Silinmiş ühühü. Facebook'a yazmıştım tabi.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2021 #17 Akif dedi: Moderatörlük de yaptım aylık sistem toplamalarda da bir iki ay ben toplamıştım. Önceden adım yazardı orada. Silinmiş ühühü. Facebook'a yazmıştım tabi. Genişletmek için tıkla... Sen ekle mesela hocam
Akif dedi: Moderatörlük de yaptım aylık sistem toplamalarda da bir iki ay ben toplamıştım. Önceden adım yazardı orada. Silinmiş ühühü. Facebook'a yazmıştım tabi. Genişletmek için tıkla... Sen ekle mesela hocam
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 7 Ağustos 2021 #18 körbiginar dedi: Sen ekle mesela hocam Genişletmek için tıkla... Memur olacağım ben Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #19 183206 dedi: 53 tane uyarıyla bad girlleri tavlama Cv'sine mi ekleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Gril* hocam o. (!)
183206 dedi: 53 tane uyarıyla bad girlleri tavlama Cv'sine mi ekleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Gril* hocam o. (!)
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 7 Ağustos 2021 #20 Eğer kurucular içindeysen ya da yazarlık yaptıysan bir anlamı olur.