Technopat'ı ne amaçla için kullanıyorsunuz?

baran_glados

Hectopat
Yer
İstanbul
Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir. Mesela şöyle sorayım en çok ne için kullanıyorsunuz ya da neler hoşunuza gidiyor bu platformda.
Mesela ben oyun konsolları, bilgisayarlar ve diğer teknolojik için kullanıyorum genelde teknoloji üzerine konular açıyorum. Technopat'ın en sevdiğim yanı da toxiclik yok denecek kadar az, yani hiç toxic yok. Bazı şeyleri öğrenmek için buradayım. Genelde dürüstsünüz. Evet sizler ne düşünüyorsunuz?

Hem yardım almak hemde elimden geldiği kadar yardım etmek için. Sosyal medya olarakta kullanması güzel hem bilgi alışverişleri oluyor yararlı bir forum

Vakit geçsin, oyun haberi konusu açıp insanların fikirlerini alayım, toksik ve akılsız insanları görüp Allah'a öyle olmadığım için şükredeyim diye giriyorum.

Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir. Mesela şöyle sorayım en çok ne için kullanıyorsunuz ya da neler hoşunuza gidiyor bu platformda.
Mesela ben oyun konsolları, bilgisayarlar ve diğer teknolojik için kullanıyorum genelde teknoloji üzerine konular açıyorum. Technopat'ın en sevdiğim yanı da toxiclik yok denecek kadar az, yani hiç toxic yok. Bazı şeyleri öğrenmek için buradayım. Genelde dürüstsünüz. Evet sizler ne düşünüyorsunuz?

Yalnızlığımı bastırmak ve arada soru sormak için...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı