Çözüldü Technopat'ın 2022'deki videosu MacOS kurmak için yeterli bir kaynak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maxtoric

Megapat
Makaleler
3
RAM
8x2
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
H610 M H V2
İşlemci
i3 12100F
Günaydınlar, XCode için normalde Mac kullanıyordum ama o Mac artık elimde değil ve XCode için diskimden 80 GB bölüp MacOS kurmak istedim fakat, MacOS kurulumu Windows ve Linux'a göre nedense daha karmaşık olmuş. Normalde sabit konuya bunu soracaktım fakat @claus sanırım mesaj kirliliği olmasın diye konularını kilitlemiş. Ben de yeni konu açmak istedim. Açıkçası hayatımda çok kez Windows ve Linux kurmama rağmen böyle bir sistem ile ilk kez karşılaşıyorum 😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video şu an ki sürümü kurmak için kaynak olarak yeterli midir?
Ayrıca AlderLake olanı alacağım ama yine de ne olur ne olmaz bunu da sorayım, i3 12100F için AlderLake uygun mudur?

Çözüm
Yeterlidir. İmaj konusu kilitli dediğin gibi mesaj kirliliği olmaması açısından.
Buradan indirip kurabilirsin.
Yeterlidir. İmaj konusu kilitli dediğin gibi mesaj kirliliği olmaması açısından.

Çözüm
Anladım teşekkürler, peki bu online olayı nasıl işliyor? Tam olarak ne zaman tam kurulumu gerçekleştiriyor?
1752392225154.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı