Technopat'ın 25K TL'lik sistemi

Sistemde RTX 2080 Ti var ve AMD'nin en üst segment işlemcilerinden bir ivar ve siz buna orta seviye diyorsunuz .

Saçmalıyor işte. 12-13K TL ekran kartı bulunan sisteme orta sekment demesi enteresan. O sistemi orta segment olarak getir bana, sana temizinden peşin 10K TL vereceğim. Neden bu kadar az veriyorsun derse, çünkü orta segment diyeceğim Orta segment diyen arkadaş senin üst segment ya da extrem sistemin nedir? Sana zahmet aydınlatsan bizi.

Fiyata göre mi belirliyorsunuz hangi segment olduğunu Ryzen 9, Threadripper gibi işlemciler size göre hangi segment çok merak ediyorum.

ASUS ekosistemi yapmışlar ama ASUS pahalı bir marka olduğundan çok kısıtlamış sistemi bence. Bir yerde PSU kablosu anakarta yetişmiyordu böyle hatalar var sistemde. Eğer ASUS ekosistemi toplamak yerine karma bir sistem toplansaydı çok daha iyi performans alınırdı.

Fiyata göre mi belirliyorsunuz hangi segment olduğunu Ryzen 9, Threadripper gibi işlemciler size göre hangi segment çok merak ediyorum.

Çok akıllı arkadaşım. Her şey için geçerli olan segmente göre fiyatlar neden düşüp yükseliyor acaba düşündün mü? Laf olsun diye konuşuyorsun. Seninle uğraşamayacağım.

Sistem donanımına tekrar bakman gerekli bence. 2080 Ti ve en üst seviye işlemcilerden birinin kullanıldığı bir sistem nasıl orta seviye oluyor? sistem ASUS işbirliği ile toplandığı için normal o PSU'nun seçilmesi. Hangi donanımın ne seviyede olduğunu iyi öğrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…