The Psycho Hectopat Katılım 23 Haziran 2013 Mesajlar 531 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2013 #12 Bu işten para kazanmadıklarını kim söyledi?
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 2 Ekim 2013 #13 The Psycho dedi: Bu işten para kazanmadıklarını kim söyledi? Genişletmek için tıkla... Kuşlar.
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2013 #14 Abi bedavadan test ürünü gönderiyor firmalar işte daha ne olsun
The Psycho Hectopat Katılım 23 Haziran 2013 Mesajlar 531 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2013 #15 Sercan Yeşil dedi: Kuşlar. Genişletmek için tıkla... Yani kazandıklarını hatta yeterince kazandıklarını biliyorum... Örneğin Teknoseyir.
Sercan Yeşil dedi: Kuşlar. Genişletmek için tıkla... Yani kazandıklarını hatta yeterince kazandıklarını biliyorum... Örneğin Teknoseyir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Ekim 2013 #16 Faruk D. dedi: Abi bedavadan test ürünü gönderiyor firmalar işte daha ne olsun Genişletmek için tıkla... Gelen ürünler geri gidiyor. Yoksa ben şu anda MSI GE40'ı zimmetlemiş olurdum
Faruk D. dedi: Abi bedavadan test ürünü gönderiyor firmalar işte daha ne olsun Genişletmek için tıkla... Gelen ürünler geri gidiyor. Yoksa ben şu anda MSI GE40'ı zimmetlemiş olurdum
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2013 #17 Hakikatten ne kadar kazanıyorsunuz toplam? Bir sitede 6 bin dolar diyordu ama. Gider ne kadar? Kâr ne kadar ediyor mesela şu son zamanlarda?
Hakikatten ne kadar kazanıyorsunuz toplam? Bir sitede 6 bin dolar diyordu ama. Gider ne kadar? Kâr ne kadar ediyor mesela şu son zamanlarda?
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 2 Ekim 2013 #18 AMD'de yeni çıkan ekran kartı serisini Technopat'a gönderse de, ilk haberleri Technopat'tan alsak ne güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2013
AMD'de yeni çıkan ekran kartı serisini Technopat'a gönderse de, ilk haberleri Technopat'tan alsak ne güzel olur.
Oğuz Can Çıtak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 164 Makaleler 4 2 Ekim 2013 #19 Technopat bakkallara karşı kurulmuş direniş örgütüdür. Ayrıca W8'e sistemi yetip de kurmayanlara kızıyorlar abartmayın. Bir kere daha fazla performans alıyorum. 6 saniyede PC açılıyor. Daha ne olsun Not: SSD var. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2013
Technopat bakkallara karşı kurulmuş direniş örgütüdür. Ayrıca W8'e sistemi yetip de kurmayanlara kızıyorlar abartmayın. Bir kere daha fazla performans alıyorum. 6 saniyede PC açılıyor. Daha ne olsun Not: SSD var.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2013 #20 son_goku dedi: Hakikatten ne kadar kazanıyorsunuz toplam? Bir sitede 6 bin dolar diyordu ama. Gider ne kadar? Kâr ne kadar ediyor mesela şu son zamanlarda? Genişletmek için tıkla... 7 kişi çalışıyor, buna giderlerde eklenince kişi başına çok az düşüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2013
son_goku dedi: Hakikatten ne kadar kazanıyorsunuz toplam? Bir sitede 6 bin dolar diyordu ama. Gider ne kadar? Kâr ne kadar ediyor mesela şu son zamanlarda? Genişletmek için tıkla... 7 kişi çalışıyor, buna giderlerde eklenince kişi başına çok az düşüyor.