Technopat'ın bitmek bilmeyen sorunları

@Ali Güngör size bir konuda şikayette bulunmak istiyorum bir raporlamam hakkında. Bu başlık altında doğru olmasa da söylemek istiyorum. Şimdi cuma günü birisi "RTX 4000 serisi hangi ekran kartı alınmalı?" adlı konuya kısacası "bekleyin birkaç gün içinde 5070 çıkacak" yazmıştı. İlk başta yazan kişiye yazdım bu olamaz diye sonra hala devam etti ne kadar söylesemde. Bende rapor ettim çünkü bu mümkün olabilir mi? Daha 5090 çıkmamış 5070 ne ara birkaç gün içinde çıksın. İlk rapor ettim reddedildi. Sonra tekrar rapor ettim daha da açıklayarak yine reddedildi sonra tekrar kaynaklarla belirttim yine reddedildi. Ali abi biz ne zaman 90 serisinden hemen sonra direk 70 serisi çıktığını gördük? Arada hep ortalama 1 ay oluyor. Ama yok reddediliyor birisi o konuya tıklasa "demek ki birkaç gün içinde 5070 çıkacak onu alırım" diyecek ve çok büyük bir yanlışlığa sürüklenecek. O kadar sızıntı paylaştım sızıntılarda zaten direk ekran kartı satan perakendecinin yanlışlıkla sızdırdığı 20 şubat 5070 Ti tarihi gözüküyordu. Hatta biz biliyoruz 70 serisinde ilk 70 Ti çıkar genellikle daha sonra 70 çıkar yani 20 şubattan bile geç olabilir 5070'in çıkışı ya da aynı günde olabilir ama yok raporumu reddeden moderatore göre galiba 5090 çıktıktan hemen daha 1 gün geçmeden 5070 çıkacak. Onu geçin zaten bunu yazan kişi cuma günü yazmıştı yani cuma günü birkaç gün diye düşünün. O zamanki birkaç gün zaten dolmak üzere daha yani 5090 bile çıkmadı. Gerçekten küçücük araştırma ile bile anlaşılabilir bir durum ama yok olmuyor yanlış bilgi verenlerin mesajı kabul ediliyor. Genelleme yapmak istemiyorum ancak diğer farklı sayfalardada bahsedildiği kadar olabiliyor bazı moderatorler. Kesinlikle hak verdiklerim oluyor moderatorlere ama az önceki dediğim gibi sorunlar oluşturanda olabiliyor. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum eğer benim raporum "NVIDIA tarafından kesin bir açıklama bulunmadığından ötürü raporunuz reddedilmiştir." diye reddediliyorsa arkadaşın yazdığı birkaç gün içinde 5070 çıkacak yazısı NVIDIA kesin tarih vermedi diye silinmeliydi.

Son düzenleme:
Blok şeklinde yazıyorsunuz ya o yüzden anlaması daha zor oluyor, aslında sızıntılara göre dediklerinizde niyetiniz ve mantığınız doğru olsa da rapor sistemini bir tartışmada haklılık için kullanmanız hatalı. Konuda siz de bilgi verin, birkaç gün olur mu hiç, en az bir iki ay olmalı bu ciddi bir süredir diye yazın. Bu yeterli olacaktır zaten.

Aslında ben ilk başta zaten rapor sistemini tartışmada kullanmadım. Neden 5070'in birkaç gün içinde gelmeyeceğini yazdım reddedildi daha sonra kaynak belirterek yazdım çünkü gerçekten birkaç gün yazısını görenler inanabilir diye bu raporlarımı takip ettim. Oda reddedildi ve raporda dedi ki kaynak belirtiniz bende tekrardan rapor açarak kaynak belirttim bu sefer dediklerki NVIDIA resmi tarih vermedi. O zaman neden arkadaşın yazdığı birkaç gün yazısıda silinmiyor. Çok uzunca belirttim hatta bunun imkansız olduğunu. Konuyu uzatmak istemiyorum tabii ki de ama forumun daha iyi yerlere gelmesi için yazma gereği buldum. Bu arada evet çok pardon harbiden anlaması zor gözüküyor ayırmamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…