Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #21 oturgaçlı gagalaç dedi: O troll değil. Genişletmek için tıkla... Daha yeni katılmışsınız. Nereden tanıyorsunuz ki onu?
oturgaçlı gagalaç dedi: O troll değil. Genişletmek için tıkla... Daha yeni katılmışsınız. Nereden tanıyorsunuz ki onu?
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 8 Mart 2022 #22 oturgaçlı gagalaç dedi: Bazen saçma yazılar yazıyor olabilir ama gerçekten çok haklı olduğu konular var. Genişletmek için tıkla... Yan hesap açmak yasak değil miydi?
oturgaçlı gagalaç dedi: Bazen saçma yazılar yazıyor olabilir ama gerçekten çok haklı olduğu konular var. Genişletmek için tıkla... Yan hesap açmak yasak değil miydi?
oturgaçlı gagalaç Attopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #23 Yavuz_Çetin dedi: Daha yeni katılmışsınız. Nereden tanıyorsunuz ki onu? Genişletmek için tıkla... Feminizm karşıtı ve erkek hakları ile ilgili olan yazılara ilgim var.
Yavuz_Çetin dedi: Daha yeni katılmışsınız. Nereden tanıyorsunuz ki onu? Genişletmek için tıkla... Feminizm karşıtı ve erkek hakları ile ilgili olan yazılara ilgim var.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 8 Mart 2022 #24 Yavuz_Çetin dedi: @XxX_babapro_XxX diye biri vardı. Kendisi 3 günde tüm foruma illallah getirtmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam xXxX_babapro_XxXx olmasın o. Hatta az önce onun konusunda mesajınızı gördüm.
Yavuz_Çetin dedi: @XxX_babapro_XxX diye biri vardı. Kendisi 3 günde tüm foruma illallah getirtmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam xXxX_babapro_XxXx olmasın o. Hatta az önce onun konusunda mesajınızı gördüm.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #25 oturgaçlı gagalaç dedi: Feminizm karşıtı ve erkek hakları ile ilgili olan yazılara ilgim var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bir konusunu atar mısınız? Okuyup bir daha kahkaha atmak istiyorum. Tek problemi o değildi. Saçma sapan yazıları da vardı.
oturgaçlı gagalaç dedi: Feminizm karşıtı ve erkek hakları ile ilgili olan yazılara ilgim var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bir konusunu atar mısınız? Okuyup bir daha kahkaha atmak istiyorum. Tek problemi o değildi. Saçma sapan yazıları da vardı.
oturgaçlı gagalaç Attopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #26 Guthwine dedi: Yan hesap açmak yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... Bu benim tek hesabım.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #27 404631 dedi: Hocam xXxX_babapro_XxXx olmasın o. Hatta az önce onun konusunda mesajınızı gördüm. Genişletmek için tıkla... Aynen o.
404631 dedi: Hocam xXxX_babapro_XxXx olmasın o. Hatta az önce onun konusunda mesajınızı gördüm. Genişletmek için tıkla... Aynen o.
oturgaçlı gagalaç Attopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #28 Yavuz_Çetin dedi: Arkadaşın bir konusunu atar mısınız? Okuyup bir daha kahkaha atmak istiyorum. Tek problemi o değildi. Saçma sapan yazıları da vardı. Genişletmek için tıkla... Erkek hakları konusunda haklı bence.
Yavuz_Çetin dedi: Arkadaşın bir konusunu atar mısınız? Okuyup bir daha kahkaha atmak istiyorum. Tek problemi o değildi. Saçma sapan yazıları da vardı. Genişletmek için tıkla... Erkek hakları konusunda haklı bence.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 8 Mart 2022 #29 @oturgaçlı gagalaç yan hesap galiba xD. Bu konuda bile kızgın atmışsın diyenlere: Benimle dalga geçerek kalbimi kırıyor, beni çok üzüyorsunuz Moderatörden ricam konuyu olduğu gibi açması. www.technopat.net Daha dün gelmişsin hemen nasıl keşfettin acaba o arkadaşı.
@oturgaçlı gagalaç yan hesap galiba xD. Bu konuda bile kızgın atmışsın diyenlere: Benimle dalga geçerek kalbimi kırıyor, beni çok üzüyorsunuz Moderatörden ricam konuyu olduğu gibi açması. www.technopat.net Daha dün gelmişsin hemen nasıl keşfettin acaba o arkadaşı.
oturgaçlı gagalaç Attopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #30 404631 dedi: @oturgaçlı gagalaç yan hesap galiba xD. Bu konuda bile kızgın atmışsın diyenlere: Benimle dalga geçerek kalbimi kırıyor, beni çok üzüyorsunuz Moderatörden ricam konuyu olduğu gibi açması. www.technopat.net Daha dün gelmişsin hemen nasıl keşfettin acaba o arkadaşı. Genişletmek için tıkla... Bu benim tek hesabımdır.
404631 dedi: @oturgaçlı gagalaç yan hesap galiba xD. Bu konuda bile kızgın atmışsın diyenlere: Benimle dalga geçerek kalbimi kırıyor, beni çok üzüyorsunuz Moderatörden ricam konuyu olduğu gibi açması. www.technopat.net Daha dün gelmişsin hemen nasıl keşfettin acaba o arkadaşı. Genişletmek için tıkla... Bu benim tek hesabımdır.