Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #41 oturgaçlı gagalaç dedi: Bence insanları birbirine düşürmeye çalışmıyordu aksine kendi görüşlerini korkmadan savunuyordu. Genişletmek için tıkla... Örneğin bir insan neden foruma girip de ilk konusunu "Kadının Beyanı Esastır" diye açar ki?
oturgaçlı gagalaç dedi: Bence insanları birbirine düşürmeye çalışmıyordu aksine kendi görüşlerini korkmadan savunuyordu. Genişletmek için tıkla... Örneğin bir insan neden foruma girip de ilk konusunu "Kadının Beyanı Esastır" diye açar ki?
oturgaçlı gagalaç Attopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #42 Yavuz_Çetin dedi: Örneğin bir insan neden foruma girip de ilk konusunu "Kadının Beyanı Esastır" diye açar ki? Genişletmek için tıkla... Erkeğin haklarını savunmak için ayrıca neden açmasın ki?
Yavuz_Çetin dedi: Örneğin bir insan neden foruma girip de ilk konusunu "Kadının Beyanı Esastır" diye açar ki? Genişletmek için tıkla... Erkeğin haklarını savunmak için ayrıca neden açmasın ki?
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2022 #43 Şüphesiz Berkehan Çepni.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 8 Mart 2022 #44 Yavuz_Çetin dedi: Örneğin bir insan neden foruma girip de ilk konusunu "Kadının Beyanı Esastır" diye açar ki? Genişletmek için tıkla... Belki blog yazarı olmak istiyordu.
Yavuz_Çetin dedi: Örneğin bir insan neden foruma girip de ilk konusunu "Kadının Beyanı Esastır" diye açar ki? Genişletmek için tıkla... Belki blog yazarı olmak istiyordu.
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.990 Çözümler 3 8 Mart 2022 #45 462488 dedi: Berkehan Çepni. Genişletmek için tıkla... Berkehan Çepni vakası özet:
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #46 oturgaçlı gagalaç dedi: Erkeğin haklarını savunmak için ayrıca neden açmasın ki? Genişletmek için tıkla... Foruma neden girdiniz? Sadece soruyorum.
oturgaçlı gagalaç dedi: Erkeğin haklarını savunmak için ayrıca neden açmasın ki? Genişletmek için tıkla... Foruma neden girdiniz? Sadece soruyorum.
oturgaçlı gagalaç Attopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #47 Yavuz_Çetin dedi: Foruma neden girdiniz? Sadece soruyorum. Genişletmek için tıkla... Fikir alışverişi yapmak amacıyla. ressh dedi: Belki blog yazarı olmak istiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam yan hesabı mısınız? Meraktan soruyorum.
Yavuz_Çetin dedi: Foruma neden girdiniz? Sadece soruyorum. Genişletmek için tıkla... Fikir alışverişi yapmak amacıyla. ressh dedi: Belki blog yazarı olmak istiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam yan hesabı mısınız? Meraktan soruyorum.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2022 #48 @HowToBasic Asus için yaptığım espri Asus (ASUS Sussana ya aaaa! sussana) :D www.technopat.net
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 8 Mart 2022 #49 Ağustos 2020 öncesi gelip geçen kullanıcılar harbiden foruma imlaya falan takılıyorlarda adamlar trollden öteyi geçmişler. En trollünü bilemem ama bazen alakasız cevaplar yazdığım oluyor.
Ağustos 2020 öncesi gelip geçen kullanıcılar harbiden foruma imlaya falan takılıyorlarda adamlar trollden öteyi geçmişler. En trollünü bilemem ama bazen alakasız cevaplar yazdığım oluyor.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.170 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #50 Yavuz_Çetin dedi: @XxX_babapro_XxX diye biri vardı. Kendisi 3 günde tüm foruma illallah getirtmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam atabileceğiniz görsel veya link var mı? Çok merak ettim valla 3 gün deyince :d
Yavuz_Çetin dedi: @XxX_babapro_XxX diye biri vardı. Kendisi 3 günde tüm foruma illallah getirtmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam atabileceğiniz görsel veya link var mı? Çok merak ettim valla 3 gün deyince :d