Technopat'ın İlk Zamanları

Keşke ilk günlerinde de üye olabilseydik. Ben @SypeR sayesinde katılmıştım Technopat'a. SSD incelemesini başka bir forumda paylaşıp, buranın linkini vermişti. O şekilde üye oldum.
Bende buradaki @Arduo , @JfWinks 'nin geldiği yerdeki adıyla DiamondMines sayesinde katılmıştım. Aslında adını ilk defa ondan duymuştum. Hatta linki ilk görünce acaba yeni mi kuruldu vs. diye düşünüyordum. Ama öyle değilmiş. Ve iyi ki burayla tanışmışım. Kendimi buraya ilk gelince çok bilgisiz hissettim. Benden daha iyi tavsiyelerde bulunuyorlardı falan. Ama şimdi benim gibi sağlam tavsiye atan kişi sayısı çok çok az.

Çok eski olmamama rağmen buradan bu kadar sürede öğrendiklerim göz ardı edilemez durumda.

Benimki ise tamamen tesadüf. Sıkıntıdan ve meraktan sistem nasıl montajlanır yazmıştım YouTube ye. Sonra montaj videoları filan izledim. Her seferinde Technopat'dan Herkese Merhaba diye başlıyordu. Ben de bu Technopat nedir acaba diye Google'ye "teknopat" yazmıştım. Site olduğunu anladım. Ancak bir siteden daha fazlasıymış meğer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben başka bir video izlerken yandaki videolarda ''Gta 5 İçin Pc Toplama'' adlı bir video görmüştüm, açtığımda Ertuğrul ve Recep Abi sistem topluyolardı. Videoyu çok beğenmiştim. Uzun bir zaman geçti, sonra düşündüm ve bu foruma üye oldum İyiki de olmuşum

Burak Alkan'ı Matrix'de mi unuttunuz? Kendisi ortalama 4 aydır yok.

Wake up, Burak Alkan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…