Technopat’ın kalitesi

Kimisi daha vicdanlı uyarı vermeden geçebiliyor fakat kimisi acımadan ufak hatada cezayı basıyor.
Doğru, işte burada hata var zaten. Cezada da çifte standart uygulanıyor. @kocaefe88 'in de dediği gibi. Moderatörün sevdiği biriysen ceza almıyorsun galiba. (Umarım ceza yemeyiz, eleştiri yapıyoruz diye.)

Evet bazen bu ceza olaylarında nereye ceza verildiği bile açıklanmıyor. Hata yapmış olabiliriz ama hatamız nerede görelim ki bir daha o hatayı yapmayalım.

Evet bir de neyden ceza aldığımız meçhul keşke belirtilse. Sebebi yazıyor neyden aldığımız yazmıyor.

Bence de bu konuyu site yönetiminin ve moderatörlerin dikkate alması gerekir. Çünkü her insan hata yapabilir ve belki de bilmiyor hatasını. Forum üyeleri hatasını öğrenirse yazım kurallarına daha uygun yazmaya başlayabilir. Yapıcı ve güzel bir eleştiri olmuş.

Hoşgeldin hocam.

Bu bahsettiğimiz olay 2014'te yokmuş. Bakın o zaman atılan mesajlara, art arda mesaj atılabiliyor olduğu gözüküyor. Şimdi neden böyle ben de anlam veremedim. Bu etiketleme olayını da sizden duydum. Lütfen bu sorunları artık düzeltin.
Francis diye birinin elinde tüm hesaplar, Coronavirüs konusuna uygunsuz resim atıyor sürekli.
Ben hiç görmedim ama Francis dediğiniz Zebani konusu açan arkadaş mı?

Merhaba, öncelikle konuya yazdığınız destek mesajı için teşekkürler. Francis isimli arkadaşı galiba banlamışlar, o da tüm moderatör dahil gözüne kestirdiği hesapları patlatmış. Turuncu sitesinden bir admin, ''mesaj içeriklerinde olan gizli şeyleri paylaşmazsan banını açarız'' demiş en son. Arkadaş admin, kullanıcı ayırt etmeksizin hesapları patlatıp çıplak resimler atıyor

Estağfurullah hocam. Vay Francis'e bak sen. Allah'tan burada Francis yok . Hocam eğer ekran kartı sorununuz devam ederse buraya yazın, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru açmanız için yardımda bulunalım. Bu süre içerisinde kendimden bildiğim için örnek vereyim, incehesap müşteri hizmetlerini sürekli arayıp baskılayın. Eninde sonunda sorununuzu çözecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…