Her ne kadar güvenilir bir site olsa da Technopat'in önerdiği siteler de virüslü olabilir. Yani %100 güvenli değildir kanımca. Sonuç olarak yapımcısının sitesini önerdiyse güvenli olmayabilir. Ancak kendi sitesinde yüklüyse güvenlidir.
Öncelikle hepinize merhaba. Technopat adında bir site var. Bu sitenin indirme bölümü güvenli midir? Virüs riski taşır mı? Adobe yazılımlarına ihtiyacım var. İndir bölümünden indirip ücretsiz kullanabilir miyim?
www.technopat.net
Kullanıcılar tarafından atılan linkler güvenli olmayabilir bunun için rapor tuşuna basarak raporlayabilirsiniz.
Zaten indir bölümü resmi sitenin linkinden alınarak oraya konuluyor (diye biliyorum). Sadece Gezginler vb sitelerde virüs indirmek yerine öne çıkması sağlanılıyor.