B Bekir Öztürk Ziyaretçi 4 Ekim 2014 #1 Bugün bir yerde gezerken bu siteyi farkettim. Tamamen Technopat'tan çalıntı bir site. Yapılabilecek bir şey varsa yapılmalı bence. Facebook hesabındaki kişi ise kendisini o sitenin kurucusu olarak tanıtan biri.
Bugün bir yerde gezerken bu siteyi farkettim. Tamamen Technopat'tan çalıntı bir site. Yapılabilecek bir şey varsa yapılmalı bence. Facebook hesabındaki kişi ise kendisini o sitenin kurucusu olarak tanıtan biri.
Zeki Mürmeyen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.134 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2014 #2 Yalnız yapan da bu. Çalsa ne olacak allasen. Dava mı açacaklar şuna. Neyse gece gece iyi güldüm tipe bak
Yalnız yapan da bu. Çalsa ne olacak allasen. Dava mı açacaklar şuna. Neyse gece gece iyi güldüm tipe bak
balta1087 Megapat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 683 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2014 #3 Aynı ancak adamlarda o stili, temayı kullanmış. Bunda pek birşey göremedim. O stilin veyahut temanın hakları Technopat'ta ise birşeyler yapılabilir.
Aynı ancak adamlarda o stili, temayı kullanmış. Bunda pek birşey göremedim. O stilin veyahut temanın hakları Technopat'ta ise birşeyler yapılabilir.
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 4 Ekim 2014 #4 Insanları tiplerine göre yargılamam ama profili görünce yüzümde bir tebessüm oluştu. Kaptan pilota burdan selamlar.
Insanları tiplerine göre yargılamam ama profili görünce yüzümde bir tebessüm oluştu. Kaptan pilota burdan selamlar.