whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 10 Şubat 2019 #21 Scream_00 dedi: Bende düzelmedi. En son beta versiyonunu kurdum. Genişletmek için tıkla... Dostum ayar dosyanı paylaşabilir misin?
Scream_00 dedi: Bende düzelmedi. En son beta versiyonunu kurdum. Genişletmek için tıkla... Dostum ayar dosyanı paylaşabilir misin?
Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2019 #22 whywouldnt? dedi: Dostum ayar dosyanı paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Buyur. Profiles.rar drive.google.com suatonuk dedi: Hazırladığım rehber üzerinden düzenleme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. Opacity ayarı olabilir mi acaba? Son düzenleme: 10 Şubat 2019
whywouldnt? dedi: Dostum ayar dosyanı paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Buyur. Profiles.rar drive.google.com suatonuk dedi: Hazırladığım rehber üzerinden düzenleme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. Opacity ayarı olabilir mi acaba?