DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.010 Çözümler 48 Yer İç Anadolu Dün 16:05 #11 Fiyatlar dalgalı, ayrıca yeni uyarı alan üyeler bir süre gönderi paylaşmak istemiyor. Ben de bilgi seviyemin yeterli olmadığı konuları genelde pas geçiyorum.
Fiyatlar dalgalı, ayrıca yeni uyarı alan üyeler bir süre gönderi paylaşmak istemiyor. Ben de bilgi seviyemin yeterli olmadığı konuları genelde pas geçiyorum.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.132 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:05 #12 Belirttiğiniz konular klasik ve benzeri olabilecek konular hocam. Eğer defalarca aynı soru sorulduysa insanlar tekrar tekrar cevap vermiyor. Benzer konulara bakıp onagöre konu almayı deneyebilirsiniz.
Belirttiğiniz konular klasik ve benzeri olabilecek konular hocam. Eğer defalarca aynı soru sorulduysa insanlar tekrar tekrar cevap vermiyor. Benzer konulara bakıp onagöre konu almayı deneyebilirsiniz.
R RG Berat Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:28 #13 tempZ dedi: Belirttiğiniz konular klasik ve benzeri olabilecek konular hocam. Eğer defalarca aynı soru sorulduysa insanlar tekrar tekrar cevap vermiyor. Benzer konulara bakıp onagöre konu almayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benzer konularda da tatmin edici cevaplar yok hocam olsa konu açmak ki zaten.
tempZ dedi: Belirttiğiniz konular klasik ve benzeri olabilecek konular hocam. Eğer defalarca aynı soru sorulduysa insanlar tekrar tekrar cevap vermiyor. Benzer konulara bakıp onagöre konu almayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benzer konularda da tatmin edici cevaplar yok hocam olsa konu açmak ki zaten.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.010 Çözümler 48 Yer İç Anadolu Dün 16:43 #14 Birçok kişi de okulda veya işte oluyor bununda etkisi var.