Technopat'ta açtığım konu yanlış anlaşıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahmet Çavdar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire A715-75G - İ5 10300H 2.5 GHz Turbo 4.5 GHZ - Intel UHD Graphics & GTX 1650 - 16 GB 2933 MHz

Asus TUF Gaming FX-505DT BQ180T - R5 3550H 2.1 GHz Turbo 3.7 GHz - Vega 8 & GTX 1650 - 16 GB 2400 MHz
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar, şarkı indirmek için program önerisi şeklinde bir konu açtım ancak @Lord Raiden admin yanlış anlamış olacak ki konuya bu işlemin yasal olmadığını yazarak konuyu kilitlemiş. Ben ücretsiz aradığımı söylemedim, sadece bir şarkıcının tüm şarkılarını bir arada bulabileyim istedim. Bu konuda satın alım söz konusu olsaydı bir programda benden yana sıkıntı yoktu. Yani ben kaçak veya beleş değil toplu bulma derdindeyim. Konudaki arkadaşlar da görürlerse yanlış anladıklarını fark edeceklerdir. Sayın @Lord Raiden bu konuyu görüp niyetimi anlarsanız ve de yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, yanlış anlamış olmam gayet doğal çünkü konuda direkt şarkı indirmek istediğinizden bahsetmişsiniz.
"Bir sanatçının tüm şarkılarını çevrimdışı dinleyebileceğim platform önerisi" şeklinde bir başlık ya da konu içeriği daha doğru olurdu bu durumda.
Bu yanlış anlama için sizden özür diliyorum.
Yanlış anladığım konunun içeriğini de bu şekilde düzenleyip mesajlara açarak öne çıkaracağım şimdi.
Konu linkini de ekledik mi tamamdır:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı