Dershanede iki kızdan Instagram istedim ikisinden de Red yedim.Dershanedeki kızdan hoşlandım
Arkadaşlar dershaneye başladım 11. Sınıfım. Benim sınıfımdan olan bir kızdan hoşlandım. Fiziğim ortalama sadece kilom var yüz olarak iyi olduğumu düşünüyorum. Boyum 185 kilom 93 kız da biraz balık etli zaten sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Teneffüste ya kızlar ile sınıfta oturuyor ya da...www.technopat.net
Kız güzel diye hoşlandım sanmıştım. Gün sonra hiçbir şey hissetmediğimi fark ettim. Sırf bu konu yüzünden hesabımı arkadaşlarıma veremiyorum. Keşke silme imkanımız olsa.
Zararın neresinden dönersen kârdır.Gördükçe ne aptalmışım diyorum rezil oldum ve ne kadar saçma bir şey olduğunu anladım.Kuzene aşık olmak kötü müdür?
Evet bu konuyu açarken utandım fakat gerçekten kötü müdür? Yani tam kuzen sayılmayız ama kuzeniz çok garip annem kuzenin diyor ablam kuzenin degil diyor. Bayağı saçma fakat eğer kuzenimse ona aşık olmak kötü bir şey mi?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.