5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 9 Nisan 2024 #1 Selam, alıntıladığım mesajlar biraz farklı görünüyor, emoji ve üç nokta tuşlarını falan da kullanamıyorum. Bunun nedeni nedir?
Selam, alıntıladığım mesajlar biraz farklı görünüyor, emoji ve üç nokta tuşlarını falan da kullanamıyorum. Bunun nedeni nedir?
Çözüm Artoria Pendragon 9 Nisan 2024 Sorunun gerçek çözümünü yazayım, şuradaki BB kod düzenlemesi modunu açmışsınız. Ona basarak düzeltebilirsiniz bir dahakine silmenize gerek yok.
Sorunun gerçek çözümünü yazayım, şuradaki BB kod düzenlemesi modunu açmışsınız. Ona basarak düzeltebilirsiniz bir dahakine silmenize gerek yok.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #2 517298 dedi: Selam, alıntıladığım mesajlar biraz farklı görünüyor, emoji ve üç nokta tuşlarını falan da kullanamıyorum. Bunun nedeni nedir? Eki Görüntüle 2163222 Genişletmek için tıkla... Hocam farklı tarayıcıdan girince değişiyor mu? Artı 0 Eksi
517298 dedi: Selam, alıntıladığım mesajlar biraz farklı görünüyor, emoji ve üç nokta tuşlarını falan da kullanamıyorum. Bunun nedeni nedir? Eki Görüntüle 2163222 Genişletmek için tıkla... Hocam farklı tarayıcıdan girince değişiyor mu?
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #3 517298 dedi: Selam, alıntıladığım mesajlar biraz farklı görünüyor, emoji ve üç nokta tuşlarını falan da kullanamıyorum. Bunun nedeni nedir? Eki Görüntüle 2163222 Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de olmuştu hocam, dün uygulamayı silip yeniden yükledim düzeldi. Site ayarlarından verileri silmeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
517298 dedi: Selam, alıntıladığım mesajlar biraz farklı görünüyor, emoji ve üç nokta tuşlarını falan da kullanamıyorum. Bunun nedeni nedir? Eki Görüntüle 2163222 Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de olmuştu hocam, dün uygulamayı silip yeniden yükledim düzeldi. Site ayarlarından verileri silmeyi deneyebilirsiniz.
KS KS 5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 9 Nisan 2024 #4 mhmtkcbs dedi: Hocam farklı tarayıcıdan girince değişiyor mu? Genişletmek için tıkla... Değişmiyor. ruzgaew dedi: Aynısı bende de olmuştu dün uygulamayı silip yeniden yükledim düzeldi hocam. Site ayarlarından verileri silmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım. 517298 dedi: Değişmiyor. Bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Düzeldi. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
mhmtkcbs dedi: Hocam farklı tarayıcıdan girince değişiyor mu? Genişletmek için tıkla... Değişmiyor. ruzgaew dedi: Aynısı bende de olmuştu dün uygulamayı silip yeniden yükledim düzeldi hocam. Site ayarlarından verileri silmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım. 517298 dedi: Değişmiyor. Bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Düzeldi. Teşekkürler.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #5 517298 dedi: Değişmiyor. Bir bakayım. Düzeldi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.726 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 9 Nisan 2024 #6 Sorunun gerçek çözümünü yazayım, şuradaki BB kod düzenlemesi modunu açmışsınız. Ona basarak düzeltebilirsiniz bir dahakine silmenize gerek yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunun gerçek çözümünü yazayım, şuradaki BB kod düzenlemesi modunu açmışsınız. Ona basarak düzeltebilirsiniz bir dahakine silmenize gerek yok.
KS KS 5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 9 Nisan 2024 #7 Artoria Pendragon dedi: Sorunun gerçek çözümünü yazayım, şuradaki BB kod düzenlemesi modunu açmışsınız. Ona basarak düzeltebilirsiniz bir dahakine silmenize gerek yok. Eki Görüntüle 2163257 Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum. Ona bastığım zaman alıntı düzeliyor ama bu sefer de mesaj yazamıyorum. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Sorunun gerçek çözümünü yazayım, şuradaki BB kod düzenlemesi modunu açmışsınız. Ona basarak düzeltebilirsiniz bir dahakine silmenize gerek yok. Eki Görüntüle 2163257 Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum. Ona bastığım zaman alıntı düzeliyor ama bu sefer de mesaj yazamıyorum.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.726 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 9 Nisan 2024 #8 517298 dedi: Onu biliyorum. Ona bastığım zaman alıntı düzeliyor ama bu sefer de mesaj yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yazamıyorsun? Bende sıkıntı olmuyor. Artı 0 Eksi
517298 dedi: Onu biliyorum. Ona bastığım zaman alıntı düzeliyor ama bu sefer de mesaj yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yazamıyorsun? Bende sıkıntı olmuyor.
KS KS 5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 9 Nisan 2024 #9 Artoria Pendragon dedi: Nasıl yazamıyorsun? Bende sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Şuan yazabiliyorum. Verileri silmeden önce yazamıyordum. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Nasıl yazamıyorsun? Bende sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Şuan yazabiliyorum. Verileri silmeden önce yazamıyordum.