Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 29 Kasım 2020 #1 Hepinize iyi akşamlar. Benim sorum mesela benim bir Technopat hesabım var. Aynı internet üzerinden abim de bir hesap oluştursa sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2020
Hepinize iyi akşamlar. Benim sorum mesela benim bir Technopat hesabım var. Aynı internet üzerinden abim de bir hesap oluştursa sıkıntı olur mu?
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 29 Kasım 2020 #2 Bir kez denemiştim ama hesabı açmamıştı.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 29 Kasım 2020 #3 Pithiux dedi: Hepinize iyi akşamlar. Benim sorum mesela benim bir Technopat hesabım var. Aynı internet üzerinden abim de bir hesap oluştursa sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Açılır ama çifte hesaptan ceza alırsınız ve hesaplar birleştirilir. Yani evet sıkıntı olabilir.
Pithiux dedi: Hepinize iyi akşamlar. Benim sorum mesela benim bir Technopat hesabım var. Aynı internet üzerinden abim de bir hesap oluştursa sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Açılır ama çifte hesaptan ceza alırsınız ve hesaplar birleştirilir. Yani evet sıkıntı olabilir.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 1 Çözümler 62 29 Kasım 2020 #4 Pithiux dedi: Aynı internet üzerinden abim de bir hesap oluştursa sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet, olabiliyor. Daha önceden bu sebepten ötürü ban yiyen kullanıcılarımız mevcut.
Pithiux dedi: Aynı internet üzerinden abim de bir hesap oluştursa sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet, olabiliyor. Daha önceden bu sebepten ötürü ban yiyen kullanıcılarımız mevcut.
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.497 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 29 Kasım 2020 #5 Benim kuzenim bize geldi diye hesaplar birleştirilmişti acayip derecede saçma buluyorum adam evime gelmesin mi?
Benim kuzenim bize geldi diye hesaplar birleştirilmişti acayip derecede saçma buluyorum adam evime gelmesin mi?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Kasım 2020 #6 Hesabı ayrı bir kişi açacağından normalde ceza almamanız gerekiyor. Ancak ceza yemeniz yüksek ihtimal çünkü modlar buna pek dikkat etmiyorlar.
Hesabı ayrı bir kişi açacağından normalde ceza almamanız gerekiyor. Ancak ceza yemeniz yüksek ihtimal çünkü modlar buna pek dikkat etmiyorlar.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 29 Kasım 2020 #7 Zakramoreas dedi: Evet, olabiliyor. Daha önceden bu sebepten ötürü ban yiyen kullanıcılarımız mevcut. Genişletmek için tıkla... Peki ban yiyen kim olur? Abisi mi, kendisi mi, ya da ikisi de mi?
Zakramoreas dedi: Evet, olabiliyor. Daha önceden bu sebepten ötürü ban yiyen kullanıcılarımız mevcut. Genişletmek için tıkla... Peki ban yiyen kim olur? Abisi mi, kendisi mi, ya da ikisi de mi?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Kasım 2020 #8 ANON1M dedi: Peki ban yiyen kim olur? Abisi mi, kendisi mi, ya da ikisi de mi? Genişletmek için tıkla... Normalde olmaması gerekiyor ama, bu hesabı çifte üyelik cezası alır. Abisinin hesabı ise onay sürecinde reddedilir.
ANON1M dedi: Peki ban yiyen kim olur? Abisi mi, kendisi mi, ya da ikisi de mi? Genişletmek için tıkla... Normalde olmaması gerekiyor ama, bu hesabı çifte üyelik cezası alır. Abisinin hesabı ise onay sürecinde reddedilir.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 29 Kasım 2020 #9 ANON1M dedi: Peki ban yiyen kim olur? Abisi mi, kendisi mi, ya da ikisi de mi? Genişletmek için tıkla... Yeni açılan hesap kalıcı ban yer, diğeriyle birleştirilir. Diğer hesap ise geçici bana yer.
ANON1M dedi: Peki ban yiyen kim olur? Abisi mi, kendisi mi, ya da ikisi de mi? Genişletmek için tıkla... Yeni açılan hesap kalıcı ban yer, diğeriyle birleştirilir. Diğer hesap ise geçici bana yer.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 1 Çözümler 62 29 Kasım 2020 #10 ANON1M dedi: Peki ban yiyen kim olur? Abisi mi, kendisi mi, ya da ikisi de mi? Genişletmek için tıkla... Kendisi. Abisinin hesabı muhtemelen onaylanmayacaktır. Onaylanırsa ve fark edilirse hesaplar birleştirilir ve konu sahibi ceza alır. Samotne Ciasteczka dedi: Ancak ceza yemeniz yüksek ihtimal çünkü modlar buna pek dikkat etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Dikkat etsekte değişen bir şey olmayacak. Bu durumun suistimal edilme ihtimali var. Son düzenleme: 29 Kasım 2020
ANON1M dedi: Peki ban yiyen kim olur? Abisi mi, kendisi mi, ya da ikisi de mi? Genişletmek için tıkla... Kendisi. Abisinin hesabı muhtemelen onaylanmayacaktır. Onaylanırsa ve fark edilirse hesaplar birleştirilir ve konu sahibi ceza alır. Samotne Ciasteczka dedi: Ancak ceza yemeniz yüksek ihtimal çünkü modlar buna pek dikkat etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Dikkat etsekte değişen bir şey olmayacak. Bu durumun suistimal edilme ihtimali var.