Technopat'ta borsa yorum konuları açılabilir mi?

toomanynights

Kilopat
Makaleler
5
Örneğin herhangi bir hisse hakkında ne düşünüyorsunuz gibisinden konular açılabilir mi? Örneğine rastlamadım.
Şimdi tabi borsa forumları var elbette. Ama özellikle teknoloji hisselerindeki yorumlarınızı da merak ediyorum.
Borsa forumları pek saygılı olmuyor ayrıca.

Konuyu modlar cevaplasın diye açtım öylece açıp bıraktınız yahu.

Son düzenleme:
Modda bilmiyor galiba.

"Yorum" dediğiniz şeyde "bence" kelimeleri çok geçecek.

Örnek olarak "Bence X Teknoloji kağıdı iyi gidiyor, teknoloji yükselişte, bu yüzden artabilir YTD." gibi cümleler göreceğiz sadece. Buraya "YTD" yazmak tartışmaların önünü kapatmıyor, sen bir hisse için konu açtığında o hisse hakkında farklı görüşe sahip kişilerin tartışmasını engelleyemezsin.

Bu yüzden bence bu konuların yeri burası değil.

Burada izin verilip, buraya ait olmayan tonlarca başlık maalesef var.

Hisse senedini satın alma hakkında konuşmak dolaylı yoldan yatırım tavsiyesine girebilir. Genelde bu tarz konulara izin vermiyoruz. O yüzden açılacak konuların içeriği çok önemli bu noktada. Uygun görülürse zaten açılır ancak silindiyse de muhtemelen bu sebepten ötürüdür.

Burada yapılacak olan yorumları farklı olarak algılayıp zarar edebilecek potansiyelde olan insanlar var olabilir. Bu kişiler zarar ettikten sonra burayı sanki bir borsa platformuymuş gibi lanse edip karalama girişiminde bulunabilirler. Dolayısı ile yorum yapan kişinin gerçekte olan bilgisi, yorum isteyen kişinin de algılama kapasitesi ve düşünce tarzı çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…