rap huzura erdirir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 633 Çözümler 4 30 Mayıs 2023 #1 Örneğin: @EkmekArasıRam 'in profiline tıkladım fakat böyle bir şey çıktı. Profiline çok mu tıklamışlar yoksa başka bir anlamı mı var?
Örneğin: @EkmekArasıRam 'in profiline tıkladım fakat böyle bir şey çıktı. Profiline çok mu tıklamışlar yoksa başka bir anlamı mı var?
Çözüm 4 4 462488 30 Mayıs 2023 Üye profilini gizlemiş demek. Gizlilik ayarları altından profil sayfasındaki detaylar erişimini hiçbiri olarak ayarlayınca olur.
Üye profilini gizlemiş demek. Gizlilik ayarları altından profil sayfasındaki detaylar erişimini hiçbiri olarak ayarlayınca olur.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 30 Mayıs 2023 #2 Üye profilini gizlemiş demek. Gizlilik ayarları altından profil sayfasındaki detaylar erişimini hiçbiri olarak ayarlayınca olur. Artı 1 Eksi Çözüm
Üye profilini gizlemiş demek. Gizlilik ayarları altından profil sayfasındaki detaylar erişimini hiçbiri olarak ayarlayınca olur.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 30 Mayıs 2023 #3 rap huzura erdirir dedi: Örneğin: @EkmekArasıRam 'in profiline tıkladım fakat böyle bir şey çıktı. Profiline çok mu tıklamışlar yoksa başka bir anlamı mı var? Eki Görüntüle 1799931 Genişletmek için tıkla... Gizledim profilimi. Konuyla alakasız ama neden özellikle ben? Artı 0 Eksi
rap huzura erdirir dedi: Örneğin: @EkmekArasıRam 'in profiline tıkladım fakat böyle bir şey çıktı. Profiline çok mu tıklamışlar yoksa başka bir anlamı mı var? Eki Görüntüle 1799931 Genişletmek için tıkla... Gizledim profilimi. Konuyla alakasız ama neden özellikle ben?
KS KS rap huzura erdirir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 633 Çözümler 4 30 Mayıs 2023 #4 EkmekArasıRam dedi: Gizledim profilimi. Konuyla alakasız ama neden özellikle ben? Genişletmek için tıkla... GalaxySal450 hocam etiketleyememişsin diye uyarmıştı düzenlemeye çalışırken profiline bastım ondan. ..... Artı 0 Eksi
EkmekArasıRam dedi: Gizledim profilimi. Konuyla alakasız ama neden özellikle ben? Genişletmek için tıkla... GalaxySal450 hocam etiketleyememişsin diye uyarmıştı düzenlemeye çalışırken profiline bastım ondan. .....