1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 24 Mayıs 2021 #11 Site ismi vermek yasak mı peki? Atıyorum şu oyunu şu siteden indirdim demek. Bağlantı değil, isim.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #12 183206 dedi: Site ismi vermek yasak mı peki? Atıyorum şu oyunu şu siteden indirdim demek. Bağlantı değil, isim. Genişletmek için tıkla... Steam gibi sitelerin ismini veriyorsak bu da yasak değildir.
183206 dedi: Site ismi vermek yasak mı peki? Atıyorum şu oyunu şu siteden indirdim demek. Bağlantı değil, isim. Genişletmek için tıkla... Steam gibi sitelerin ismini veriyorsak bu da yasak değildir.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 24 Mayıs 2021 #13 183206 dedi: Site ismi vermek yasak mı peki? Atıyorum şu oyunu şu siteden indirdim demek. Bağlantı değil, isim. Genişletmek için tıkla... İndirme yeri tavsiyesi olarak vermemek uygun olacaktır, ancak "X sitesinden indirilen öğeden virüs bulaşması" gibi bir durumda söylenebilir.
183206 dedi: Site ismi vermek yasak mı peki? Atıyorum şu oyunu şu siteden indirdim demek. Bağlantı değil, isim. Genişletmek için tıkla... İndirme yeri tavsiyesi olarak vermemek uygun olacaktır, ancak "X sitesinden indirilen öğeden virüs bulaşması" gibi bir durumda söylenebilir.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 24 Mayıs 2021 #14 Crackli bir şey isteyip sonucunu görebilirsin.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Mayıs 2021 #15 Moderasyon Ekibi dedi: Sadece destek verilebilir. Genişletmek için tıkla... O zaman oyun içi sorunlara destek var? Bu cümleden bunu çıkarım yapabiliyorum sadece.
Moderasyon Ekibi dedi: Sadece destek verilebilir. Genişletmek için tıkla... O zaman oyun içi sorunlara destek var? Bu cümleden bunu çıkarım yapabiliyorum sadece.
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #16 Moderasyon Ekibi dedi: İndirme yeri tavsiyesi olarak vermemek uygun olacaktır, ancak "X sitesinden indirilen öğeden virüs bulaşması" gibi bir durumda söylenebilir. Genişletmek için tıkla... Korsan link paylaşımının cezası nedir?
Moderasyon Ekibi dedi: İndirme yeri tavsiyesi olarak vermemek uygun olacaktır, ancak "X sitesinden indirilen öğeden virüs bulaşması" gibi bir durumda söylenebilir. Genişletmek için tıkla... Korsan link paylaşımının cezası nedir?
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 655 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2021 #17 Hikmet Benol dedi: O zaman oyun içi sorunlara destek var? Bu cümleden bunu çıkarım yapabiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Hayır sanırım ben crack kullanıyorum çok memnunum gibi.
Hikmet Benol dedi: O zaman oyun içi sorunlara destek var? Bu cümleden bunu çıkarım yapabiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Hayır sanırım ben crack kullanıyorum çok memnunum gibi.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 24 Mayıs 2021 #18 Hikmet Benol dedi: O zaman oyun içi sorunlara destek var? Bu cümleden bunu çıkarım yapabiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Kurallar listesindeki istisnalara göre var sadece. EnverCalis dedi: Korsan link paylaşımının cezası nedir? Genişletmek için tıkla... Korsana teşvik veyahut Yasa dışı paylaşım. Süresi değişebilir.
Hikmet Benol dedi: O zaman oyun içi sorunlara destek var? Bu cümleden bunu çıkarım yapabiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Kurallar listesindeki istisnalara göre var sadece. EnverCalis dedi: Korsan link paylaşımının cezası nedir? Genişletmek için tıkla... Korsana teşvik veyahut Yasa dışı paylaşım. Süresi değişebilir.