Technopat'ta disiplin neden bu kadar ağır?

Her yerde olduğu gibi burada da uyulması gereken belli başlı kurallar var. "...buradaki disiplin neden bu kadar ağır?", "...kurallar neden bu kadar sıkı?" tarzındaki klişe söylemleri artık geride bıraksak ve cidden üzerinde durulması gerekiyor olan farklı konular için eleştiriler yöneltmeye çalışsak aslında hiç de fena olmayacak.

Forumdaki mevcut disiplin yalnızca bana sıkı gelmiyor sanırım.

Son düzenleme:
Değil. Normal.

Bazen bir konu açılıyor, saçma sapan yazım hataları ve üstüne üstlük başlık bile yanlış ama konu onaylanıyor. Bazen de en ufak bir hatada ceza veriyorlar ilginç bir şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: MTN
Aslında az bile. Çoğu üye 1 saat ceza aldıktan sonra umursamayıp bile bile aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. Eskiden 1 saat yerine 1 gün alan kişi hata yapmamak için canla, başla mücadele ediyordu. Yapmanız gereken şey nokta ve virgül kullanıp cümlenizi anlaşılır bir hale getirmek.

Hiç de ağır değil, az bile. Sağda solda o de, da bağlaçlarını bitişik görünce öyle bir ayar oluyorum ki! Burada huzur buluyorum, bir düzen, bir kurallar bütünü var en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
En komik olanı mesajım silinsin gerek kalmadı dediğimde, hem mesajı silmeyip hem de ceza yemem oldu. Bir de çok ifade koyunca bir hafta ifade özgürlüğüm kısıtlandı. Koyu teması falan var diye takılıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…