Technopat'ta gitmesi gerek dediğiniz şeyler nedir?

Mesaj sayısının gitmesi forumu mesaj kasmak için kullananlara güzel bir ders olacaktır.

Zevkler ve renklerin tartışılmayacağına dair bir kural gelmeli. Koreli kadınları ben de sevmiyorum ama kimseye zevksiz gibi ithamlarda bulunmadım, bulunmam da.

Zevkler ve renklerin tartışılmayacağına dair bir kural gelmeli. Koreli kadınları ben de sevmiyorum ama kimseye zevksiz gibi ithamlarda bulunmadım, bulunmam da.
Zevksizlik söz konusu değil hocam, tek taraflı davranıp karşıda bulunanı hiçe sayma var. İkisi çok farklı şeyler...
Mesaj sayısının gitmesi forumu mesaj kasmak için kullananlara güzel bir ders olacaktır.
Keşke gelse, koşa koşa "Şu an ne dinliyorsun" konumun açılması için dilekçe yazıp Recep Bey'e elden veririm

Keşke gelse, koşa koşa "Şu an ne dinliyorsun" konumun açılması için dilekçe yazıp Recep Bey'e elden veririm
Ben bu konuyu tekrar açasım var. Aklımda "Şu an ne dinliyorsun -2" diye konu açasım var. Ama senin konun kadar tutar mı bilemiyorum.

Çok mantıklıymış. Keşke mesaj sayıları gitse de o konu tekrar açılsa. Özledim o konuya yazmayı.
Mümkünse futbol fanatikleri.
Kategori göz ardı etme gelirse hemen futbol kategorisiyle mizah ve eğlence kategorilerini göz ardı edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…